Etusivu » Okmetic Oyj: OKMETICIN VUOSIKERTOMUS 2014

Okmetic Oyj: OKMETICIN VUOSIKERTOMUS 2014

Okmetic Oyj

Okmetic Oyj: OKMETICIN VUOSIKERTOMUS 2014

OKMETIC OYJ              PÖRSSITIEDOTE                 24.3.2015      KLO 10.00

OKMETICIN VUOSIKERTOMUS 2014

Okmeticin vuosikertomus vuodelta 2014 on julkaistu ja luettavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.okmetic.com suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

Vuosikertomus on saatavilla ainoastaan pdf-muodossa.

OKMETIC OYJ

Juha Jaatinen

Johtaja, talous, IT ja viestintä

Lisätietoja:

Johtaja, talous, IT ja viestintä Juha Jaatinen, Okmetic Oyj,

puh. (09) 5028 0286, sähköposti: juha.jaatinen@okmetic.com

Teknologiayhtiö Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä piikiekkoja anturi- ja puolijohdeteollisuudelle. Okmetic tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka lisäävät heidän kilpailukykyään ja kannattavuuttaan.

Okmeticin kiekot ovat osa jalostusketjua, jonka lopputuotteet parantavat ihmisten välistä vuorovaikutusta ja elämän laatua. Yhtiön tuotteet perustuvat asiakkaille lisäarvoa tuottavaan korkean teknologian osaamiseen, innovatiiviseen tuotekehitykseen ja tehokkaaseen tuotantoprosessiin.

Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto, tehtaat Suomessa ja Yhdysvalloissa sekä sopimusvalmistusta Japanissa ja Kiinassa. Okmetic on noteerattu Nasdaq Helsingissä tunnuksella OKM1V. Lisätietoja yhtiöstä saa kotisivuilta: www.okmetic.com.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-24 09:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/24/Okmetic+Oyj+OKMETICIN+VUOSIKERTOMUS+2014+HUG1905746.html