Etusivu » Savo-Solar on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Dansk Energi Servicen kanssa

Savo-Solar on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Dansk Energi Servicen kanssa

Savo-Solar Oy

Savo-Solar on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Dansk Energi Servicen kanssa

Savo-Solar Oy

Lehdistötiedote                                24.3.2015 klo 8.00 (EET)

Savo-Solar on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Dansk Energi Servicen kanssa

Savo-Solar Oy ja Dansk Energi Service A/S ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä, joka kattaa avaimet käteen -periaatteella toimitettavien aurinkolämpölaitosten myynnin ja kehittämisen Tanskassa.  Dansk Energi Service toimittaa energiaratkaisuja ja huoltopalveluja etupäässä kaukolämpöasiakkaille ja on yksi alan johtavista toimijoista Tanskassa. Yhteistyösopimuksen puitteissa Dansk Energi Service myy Savo-Solarin aurinkokeräimiä oman tarjontansa osana ja vastaavasti Savo-Solar täydentää omaa tarjontaansa Dansk Energi Servicen osaamisella.

Yhä useammat energiayhtiöt haluavat tehdä laitteiden hankintasopimukset avaimet käteen -periaatteella, jolloin he ostavat kokonaisen järjestelmän yhdeltä toimittajalta.  Savo-Solarin ja Dansk Energi Servicen tuotteet ja teknologia täydentävät toisiaan ja yhtiöt pystyvät yhteistyössä tarjoamaan aurinkolämmön kokonaisratkaisuja tanskalaisille asiakkaille. Savo-Solarin keräimien ainutlaatuinen, tehokas teknologia yhdistettynä Dansk Energi Service -yhtiön kokemukseen antaa yhtiöille vahvan kilpailuedun markkinoilla. Kumppanuus Dansk Energi Servicen kaltaisen tunnetun toimijan kanssa tarjoaa Savo-Solarille entistä paremmat mahdollisuudet päästä mukaan aurinkolämpöprojekteihin Tanskassa.

Jari Varjotie, Savo-Solarin toimitusjohtaja: ”Yhteistyö vauhdittaa molempien yhtiöiden kasvua ja vahvistaa asemaamme Tanskassa ja muuallakin kaukolämmön ja prosessilämmön projekteissa.  Lisäksi se tarjoaa uusia mahdollisuuksia päästä toimittamaan tuotteitamme aikaansa edellä oleville yhtiöille, jotka haluavat parantaa kannattavuuttaan ja tehokkuuttaan.”

SAVO-SOLAR OY

Lisätietoja:

Savo-Solar Oy                                                                                   

Toimitusjohtaja Jari Varjotie                                                                      

Puh: +358 400 419 734                                                                                   

Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi                                      

Ingrid Östhols, viestintä

Puh: +46 721 810 867

Sähköposti: ingrid.osthols@savosolar.se

Hyväksytty neuvonantaja:

Mangold Fondkommission AB

Puh: +46 (8) 5030 1550

Sähköposti: info@mangold.se

Savo-Solar lyhyesti

Savo-Solar toimittaa aurinkolämpöjärjestelmiä rakennusten, teollisten prosessien ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen. Savo-Solarin järjestelmät perustuvat maailman todennetusti tehokkaimpaan 2 m2:n keräimeen, jonka MPE-absorbereille on haettu useita patentteja.  Absorberit on pinnoitettu selektiivisellä nano-optisella pinnoitteella. Savo-Solar on tietojensa mukaan ainoa yritys, joka pystyy pinnoittamaan valmiita, kokonaisia absorbereita. Yhtiö keskittyy laajamittaisiin teollisiin sovelluksiin kuten kaukolämpöön, teollisuuden prosessilämpöön ja isojen kerrostalojen energiaremontteihin. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan vuodesta 2011 lähtien yli 17 maahan neljällä mantereella.  www.savosolar.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-24 07:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/24/Savo+Solar+on+allekirjoittanut+yhteisty%C3%B6sopimuksen+Dansk+Energi+Servicen+kanssa+HUG1905571.html