Etusivu » Metsä Groupin vuoden 2014 tilinpäätös on julkaistu

Metsä Groupin vuoden 2014 tilinpäätös on julkaistu

Metsäliitto Osuuskunta

Vuosikertomus

Metsä Groupin vuoden 2014 tilinpäätös on julkaistu

Metsä Group pörssitiedote 27.3.2015 klo 12.30


Metsä Groupin tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus tilikaudelta 1.1.–31.12.2014 on julkaistu konsernin internetsivuilla osoitteessa www.metsagroup.fisuomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä PDF-muodossa. Painettu tilinpäätös on saatavilla 13.4.2015 lähtien suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, ja sen voi tilata internetsivuilla olevalla tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta communications@metsagroup.com.


METSÄ GROUP

Konserniviestintä

Lisätietoja:

Reeta Kaukiainen, viestintäjohtaja, puh. 010 465 4541

www.metsagroup.fi

Metsä Group on vastuullinen metsäteollisuuskonserni, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva ja kestävästi kasvatettu pohjoinen puu. Metsä Group keskittyy pehmo- ja ruoanlaittopapereihin, ensikuitukartonkeihin, selluun, puutuotteisiin sekä puunhankintaan ja metsäpalveluihin. Sen korkealaatuisissa tuotteissa yhdistyvät uusiutuva raaka-aine, asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys sekä innovatiivisuus. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2014 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 10 500 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 122 000 suomalaista metsänomistajaa.

Jätä kommentti