Etusivu » KONE toimittaa laitteita liike- ja asuinkeskukseen Hangzhoussa Zhejiangin provinssissa Kiinassa

KONE toimittaa laitteita liike- ja asuinkeskukseen Hangzhoussa Zhejiangin provinssissa Kiinassa

KONE Corporation

KONE toimittaa laitteita liike- ja asuinkeskukseen Hangzhoussa Zhejiangin provinssissa Kiinassa

KONE Oyj, lehdistötiedote, 24.3.2015

KONE toimittaa 94 hissiä ja liukuporrasta Hangzhou G.T. Land Plaza -liike- ja asuinkeskukseen, joka sijaitsee Hangzhoun kaupungissa Zhejiangin provinssissa Itä-Kiinassa.

Kansainvälisesti tunnetun arkkitehtitoimisto SOM:n suunnittelemaan kokonaisuuteen tulee tasokas hotelli, toimistotilaa, ostoskeskus ja asuntoja. Rakennus sijaitsee Hangzhoun kehittyvässä liikekeskustassa, ja se käsittää kolme 46-kerroksista tornia.

KONE toimittaa rakennukseen 32 KONE MiniSpace(TM) -hissiä, 20 KONE MonoSpace® -hissiä ja 42 KONE TravelMaster(TM) -liukuporrasta, jotka takaavat miellyttävän käyttäjäkokemuksen, täydentävät rakennuksen arkkitehtuuria ja vastaavat sekä asiakkaan että rakennusten käyttäjien odotuksia. Liikkumisen optimoimiseksi rakennukseen tulee myös KONEen kohdekerrosohjaus ja KONE E-Link -valvontajärjestelmä.

Hangzhou G.T. Land Plazan rakennuttaja on GaoDi (Hangzhou) Real Estate Development Co., Ltd ja urakoitsija China Construction First Building Group Co., Ltd.

Tilaus kirjattiin vuoden 2014 neljännelle neljännekselle.


Aikaisemmin osoitteessa www.kone.com/tiedotteet julkaistuja lehdistötiedotteita:

15.12.2014: KONE toimittaa älykkäitä People Flow -ratkaisuja korkeisiin toimistorakennuksiin Hunanin provinssissa Kiinassa

24.03.2014: KONE toimittaa hissit Zhonghai International Centeriin Chengduun Sichuanin provinssissa Kiinassa

10.01.2014: KONE toimittaa ekotehokkaita People Flow  ratkaisuja toimistopilvenpiirtäjään Tianjinin finanssialueelle

Lisätietoja:

Liisa Kivelä, ulkoisen viestinnän johtaja, KONE Oyj, puh. 0204 75 4330, media@kone.com

KONE yrityksenä

KONE on yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä. Tavoitteenamme on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. KONE tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita, automaattiovia ja integroituja ratkaisuja parantamaan käyttäjäkokemusta rakennuksissa ja niiden välillä. KONEen palvelut kattavat rakennuksen koko elinkaaren alkaen suunnittelupalveluista aina laitteiden huoltoon, korjauksiin ja modernisointiin. Vuonna 2014 KONEen liikevaihto oli 7,3 miljardia euroa, ja vuoden 2014 lopulla henkilöstömäärä oli yli 47 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.kone.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-24 07:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/24/KONE+toimittaa+laitteita+liike+ja+asuinkeskukseen+Hangzhoussa+Zhejiangin+provinssissa+Kiinassa+HUG1905489.html