Etusivu » Kesko avasi kuudennen K-ruoka-kaupan Pietarissa

Kesko avasi kuudennen K-ruoka-kaupan Pietarissa

Kesko Corporation

Kesko avasi kuudennen K-ruoka-kaupan Pietarissa

KESKO OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 26.03.2015 KLO 11.00 1(1)

Kesko avasi kuudennen K-ruoka-kaupan Pietarissa

Kesko avasi tänään uuden K-ruoka-kaupan Pietarissa. Kauppa sijaitsee Keskon omistamassa kiinteistössä osoitteessa Shuvalovski Prospekt 45.

K-ruoka-kauppa on ketjun kuudes kauppa. Se sijaitsee nopeasti kasvavassa kaupungin pohjoisosassa entisessä K-raudan rakennuksessa, joka vapautui K-raudan siirryttyä isompiin tiloihin osoitteeseen Parashutanya Ulitsa 60.

Jo toimivat Pietarin K-ruoka-kaupat on otettu Ruokakeskon Venäjän maajohtajan Kari Heiskasen mukaan erinomaisesti vastaan.

– Asiakkaat ovat arvostaneet konseptia, jossa painotetaan tuoreutta, hyvää laatua ja suomalaisia tuotteita. Hyvien kokemusten pohjalta Kesko jatkaa investointeja Venäjällä taloudelliseen tilanteeseen liittyvistä haasteista huolimatta. Jokainen uusi investointi harkitaan tarkasti. Seuraavat kaksi rakenteilla olevaa K-ruoka-kauppaa avataan touko- ja kesäkuun aikana.

Lisätietoja antaa Ruokakeskon Venäjän maajohtaja Kari Heiskanen, puh. +7 812 3317723.

Kesko (www.kesko.fi) on arvostettu kaupan alan pörssiyhtiö. Se johtaa asiakkaiden arvostamia vähittäiskauppaketjuja ja tuottaa tehokkaasti vähittäiskauppaketjujen ostotoiminnan, logistiikan, verkostokehityksen ja tiedonhallinnan palvelut. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rauta- ja erikoiskaupassa sekä auto- ja konekaupassa. Sen toimialayhtiöt ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka vähittäismyynti vuonna 2014 oli noin 11,3 mrd. euroa (alv 0 %). K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Kesko hakee kotimaan lisäksi kasvua erityisesti Venäjän markkinoilta. Kuuden K-ruoka-kaupan lisäksi Keskolla on Venäjällä 13 K-rautaa ja 19 Intersport-urheilukauppaa. Lisäksi Konekesko vie Yamarin-veneitä Venäjälle.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-26 10:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/26/Kesko+avasi+kuudennen+K+ruoka+kaupan+Pietarissa+HUG1906377.html