Etusivu » IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

Ixonos

Pörssitiedote

IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

Helsinki, Suomi, 2015-03-25 17:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Ixonos Oyj Pörssitiedote 25.03.2015 klo 18:00

IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai epäsuorasti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa maassa, missä levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

Tremoko Oy Ab:n Ixonos Oyj:n (”Yhtiö” tai ”Ixonos”) osakkeita (”Osakkeita”) ja optio-oikeuksia (”Optio”), jotka eivät ole Yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tai jo Tremoko Oy Ab:n omistuksessa, tekemän pakollisen julkisen ostotarjouksen (”Ostotarjous”) tarjousaika päättyi 24.3.2015.

Tremoko Oy Ab:n Ostotarjouksen alustavan tuloksen mukaan Ostotarjouksen tarjousaikana tarjotut 20 256 992 Osaketta edustavat noin 10,0 prosenttia kaikista Ixonosin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä. Tremoko Oy Ab:n omistusosuus Ixonos Oyj:n osakkeista ja äänistä olisi ostotarjouksessa hyväksyttyjen Osakkeiden toteuttamiskauppojen jälkeen näin ollen yhteensä noin 81,7 prosenttia.

Lisäksi Ostotarjouksessa on alustavan tuloksen mukaan tarjottu yhteensä 1 540 000 Optiota. Ostotarjouksessa hyväksyttyjen Optioiden toteuttamiskauppojen jälkeen Tremoko Oy Ab:llä olisi käyttämällä mainitut Optiot Ixonosin Osakkeiden merkintään mahdollisuus nostaa omistuksensa yhteensä noin 81,9 prosenttiin Ixonosin kaikista Osakkeista ja äänistä.

Tremoko Oy Ab on ilmoittanut vahvistavansa ja julkistavansa ostotarjouksen lopullisen tuloksen arviolta 26.3.2015

IXONOS OYJ

Esa Harju

CEO

Lisätietoja antaa:

Ixonos Oyj, Esa Harju, CEO, tel. +358 40 844 3367, esa.harju@ixonos.com

Ixonos Oyj, Mikael Nyberg, CFO, tel. +358 40 501 4401, mikael.nyberg@ixonos.com

Distribution:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.ixonos.com

Jätä kommentti