Etusivu » Enfo Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

Enfo Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

Enfo

Enfo Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

                                                                                                        

Enfo Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 25.3.2015 Kuopiossa.

Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että tilikaudelta 2014 osinkoa maksetaan 5,90 euroa osakkeelta. Osinko maksetaan sille osakkeenomistajalle, joka on merkitty osingonmaksun täsmäytyspäivänä 27.3.2015 Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Osingonmaksupäivä on 29.5.2015.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin uudelleen Tapio Hakakari, Mammu Kaario, Lauri Kerman, Timo Kärkkäinen ja Soili Mäkinen. Hallituksen omasta pyynnöstään jättävän Hannu Isotalon tilalle ei valittu uutta jäsentä.

Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Tapio Hakakarin ja varapuheenjohtajaksi Mammu Kaarion.

Yhtiökokouspöytäkirja on saatavilla Enfo Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.enfo.fi/sijoittajat/talousraportit.

Kuopiossa 25.3.2015

ENFO OYJ

Hallitus

Lisätietoja: Enfo Oyj, CEO Arto Herranen, + 358 44 719 3000, (etunimi.sukunimi@enfo.fi)Jakelu:
keskeiset tiedotusvälineet, www.enfo.fi   

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo ja tarjoamme IT-ulkoistusta, liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja sekä IT-konsultointipalveluja asiakkaillemme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Vahvuutenamme on 50 vuoden kokemus toimivien tietotekniikkaratkaisujen ja -konseptien kehittämisestä sekä lähes 800 huippuluokan IT-ammattilaisen vankka osaaminen. Teemme liiketoimintaprosesseista yksinkertaisia, joustavia ja fiksuja. Enfon liikevaihto on 145 miljoonaa euroa. Lisätietoa Enfosta osoitteissa www.enfo.fi  ja www.enfo.se

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-26 08:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/26/Enfo+Oyj+n+varsinaisen+yhti%C3%B6kokouksen+p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6kset+HUG1906345.html