Etusivu » EFORE OYJ:N UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

EFORE OYJ:N UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

EFORE OYJ:N UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

Julkaistu: 2015-03-31 13:00:00 CEST
Efore Oyj
Pörssitiedote
EFORE OYJ:N UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

Espoo, 2015-03-31 13:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — Efore Oyj Pörssitiedote 31.3.2015 klo 14.00

Ensimmäisessä yhtiökokouksen jälkeen pitämässään kokouksessa hallitus valitsi Päivi Marttilan jatkamaan hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Marjo Miettinen.

Hallitus on arvioinut kokouksessaan jäsentensä riippumattomuuden Suomen listayhtiöiden hallintokoodin mukaisesti ja todennut, että kaikki jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja, Jarkko Takasta lukuun ottamatta, sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Takanen ja sen jäseniksi Olli Heikkilä ja Jarmo Simola. Palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Päivi Marttila ja jäseniksi Marjo Miettinen ja Jarmo Simola.

Hallitus ei perustanut muita valiokuntia.

EFORE OYJ

HALLITUS

Lisätietoja antaa Efore Oyj:n talousjohtaja Riitta Järnstedt, puh. 09 4784 6372

JAKELU
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni
Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen tuotantoyksiköt sijaitsevat Kiinassa ja Tunisiassa. Yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnot sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joulukuussa 2014 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 85,3 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 914 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

www.efore.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company