Etusivu » CENCORP ON SOPINUT DANSKE BANKIN LUOTOLLISEN TILIN RAHOITUSSOPIMUKSEN VOIMASSAOLON JATKAMISESTA, VIENTIRAHOITUSLIMIITIN JA TAKAUSLIMIITIN PÄÄTTYMISESTÄ SEKÄ SAVCOR GROUP OY:N, SAVCOR INVEST BV:N JA SCI INVEST OY:N LAINOJEN ERÄPÄIVIEN SIIRRO

CENCORP ON SOPINUT DANSKE BANKIN LUOTOLLISEN TILIN RAHOITUSSOPIMUKSEN VOIMASSAOLON JATKAMISESTA, VIENTIRAHOITUSLIMIITIN JA TAKAUSLIMIITIN PÄÄTTYMISESTÄ SEKÄ SAVCOR GROUP OY:N, SAVCOR INVEST BV:N JA SCI INVEST OY:N LAINOJEN ERÄPÄIVIEN SIIRRO

CENCORP ON SOPINUT DANSKE BANKIN LUOTOLLISEN TILIN RAHOITUSSOPIMUKSEN VOIMASSAOLON JATKAMISESTA, VIENTIRAHOITUSLIMIITIN JA TAKAUSLIMIITIN PÄÄTTYMISESTÄ SEKÄ SAVCOR GROUP OY:N, SAVCOR INVEST BV:N JA SCI INVEST OY:N LAINOJEN ERÄPÄIVIEN SIIRRO

Julkaistu: 2015-03-31 18:15:00 CEST
Cencorp
Pörssitiedote
CENCORP ON SOPINUT DANSKE BANKIN LUOTOLLISEN TILIN RAHOITUSSOPIMUKSEN VOIMASSAOLON JATKAMISESTA, VIENTIRAHOITUSLIMIITIN JA TAKAUSLIMIITIN PÄÄTTYMISESTÄ SEKÄ SAVCOR GROUP OY:N, SAVCOR INVEST BV:N JA SCI INVEST OY:N LAINOJEN ERÄPÄIVIEN SIIRRO

Cencorp Oyj Pörssitiedote 31.3.2015 klo 19.15

CENCORP ON SOPINUT DANSKE BANKIN LUOTOLLISEN TILIN RAHOITUSSOPIMUKSEN VOIMASSAOLON JATKAMISESTA, VIENTIRAHOITUSLIMIITIN JA TAKAUSLIMIITIN PÄÄTTYMISESTÄ SEKÄ SAVCOR GROUP OY:N, SAVCOR INVEST BV:N JA SCI INVEST OY:N LAINOJEN ERÄPÄIVIEN SIIRROSTA

Cencorp on sopinut Danske Bankin kanssa, että sen käytössä oleva 0,95 miljoonan euron luotollisen tilin rahoitussopimusta jatketaan 30.9.2015 asti. Vientirahoituslimiittiä ja takauslimiittiä ei jatketa. Cencorpilla ei ole tällä hetkellä merkittävää määrää sellaisia projekteja, joiden toimittamiseen tarvittaisiin kyseisiä vienti- ja takauslimiittejä. Cencorp pyrkii jatkossa neuvottelemaan käyttöönsä tarvittavat vienti- ja takauslimiitit siinä vaiheessa, kun se on solminut uusia vientisopimuksia. Cencorp on 19.3.2015 tiedottanut, että se muuttaa ensimmäiseen valmistuspartnerisopimukseen liittyvien neuvotteluiden tavoiteaikataulua vuoden 2015 ensimmäisen vuosineljänneksen lopusta toiselle vuosineljännekselle.

Cencorp on sopinut Savcor Group Oy:n n. 0,364 miljoonan euron vaihtovelkakirjalainan jatkamisesta 30.9.2015 asti, SCI Invest Oy:n noin 0,746 miljoonan euron vaihtovelkakirjalainan jatkamisesta 30.9.2015 asti ja Savcor Invest B.V:n 1,0 miljoonan euron lainan jatkamisesta 30.9.2015 asti.

Mikkelissä 31. päivänä maaliskuuta 2015

Cencorp Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Cencorp Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@cencorp.com

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cencorp.com

Cencorpin toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Cencorp myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Cencorpin pääkonttori on Mikkelissä. Yhtiö on osa suomalaista Savcor-konsernia.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company