Etusivu » CENCORP LYKKÄÄ TILINPÄÄTÖKSENSÄ JULKISTUSTA

CENCORP LYKKÄÄ TILINPÄÄTÖKSENSÄ JULKISTUSTA

Cencorp

Pörssitiedote

CENCORP LYKKÄÄ TILINPÄÄTÖKSENSÄ JULKISTUSTA

Cencorp Oyj Pörssitiedote 25.3.2015 klo 14.00

CENCORP LYKKÄÄ TILINPÄÄTÖKSENSÄ JULKISTUSTA

Vuoden 2015 taloudellista tiedottamista koskevassa tiedotteessaan Cencorp ilmoitti, että se julkistaa virallisen tilinpäätöksensä vuodelta 2014 tänään 25.3.2015. Cencorpin hallitus on päättänyt lykätä tilinpäätöksen julkistamista, koska yhtiön tilintarkastuskertomus ei ole vielä valmistunut. Tilinpäätös on julkistettava 31.3.2015 mennessä. Tilinpäätöslukujen ei arvioida muuttuvan 18.2.2015 julkaistusta tilinpäätöstiedotteesta.

Mikkelissä 25. päivänä maaliskuuta 2015

Cencorp Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Cencorp Oyj

p. 0405216082

email: iikka.savisalo@cencorp.com

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.cencorp.com

Cencorpin toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Cencorp myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Cencorpin pääkonttori on Mikkelissä. Yhtiö on osa suomalaista Savcor-konsernia.

Jätä kommentti