Etusivu » ZEELAND OSTAA ENEMMISTÖN MEDIATOIMISTO MEDIA CONTACTS FINLAND OY:STÄ

ZEELAND OSTAA ENEMMISTÖN MEDIATOIMISTO MEDIA CONTACTS FINLAND OY:STÄ

Zeeland Oyj

Yhtiötiedote

ZEELAND OSTAA ENEMMISTÖN MEDIATOIMISTO MEDIA CONTACTS FINLAND OY:STÄ

Helsinki, 2015-02-06 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Zeeland Oyj on ostanut enemmistön aiemmin 30 % omistamastaan mediatoimisto Media Contacts Finland Oy:stä. Myyjinä ovat neljä koti- ja ulkomaista muuta omistajaa. Kaupan jälkeen Zeeland omistaa yhtiöstä 90 % ja loput 10 % omistaa yhtiön avainhenkilöt.

Media Contacts Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2014 oli noin 4 miljoona euroa, myyntikate noin 0,25 miljoonaa euroa ja tulos hieman tappiollinen. Yhtiö työllistää kolme kokoaikaista ja kaksi osa-aikaista työntekijää.

Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.2.2015 alkaen Perttu Hillman. Yhtiön aikaisempi toimitusjohtaja Ismo Tenkanen jatkaa yhtiön palveluksessa ja yhtiön osakkaana. Media Contacts Finland Oy:n nimi on päätetty samalla muuttaa Zeeland Media Group Oy:ksi.

Zeelandin toimitusjohtaja Tuomas Airisto:

”Media Contacts Finland Oy on täyden palvelun mediatoimisto, joka on erityisesti keskittynyt digitaalisten medioiden ostamiseen ja optimointiin. Osto tukee asemaamme monipuolisimman markkinoinnin palveluyrityksen rakentamisessa. Pystymme nyt entistä paremmin optimoimaan asiakkaidemme koko markkinointi-investoinnin tuottoa, kun suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa sekä asiakaskohtaamiset että niiden luonteeseen parhaiten sopivat sisällöt. Vuonna 2015 tavoittelemme mediatoimistossa 1-2 miljoonan euron liikevaihdon kasvua ja positiivista tulosta. Samalla toivotan Perttu Hillmanin tervetulleeksi Zeeland Media Group Oy:n johtoon ja Zeelandiin.”

Kaupan vaikutuksesta Zeelandin liikevaihto vuonna 2015 kasvaa huomattavasti vuodesta 2014 ja myyntikate hieman. Kaupalla ei ennusteta olevan olennaista vaikutusta Zeeland Oyj:n osakekohtaiseen tulokseen vuonna 2015.


ZEELAND OYJ

HALLITUS


Lisätietoja: Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 566 1331

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puhelin +358 9 6129 670

Jätä kommentti