Etusivu » Lynx Broker viimein Suomeen

Lynx Broker viimein Suomeen

Lynx Broker Hollantilainen välittäjäyritys Lynx Broker avasi tänään perjantaina suomenkielisen sivustonsa. Lynx Broker on vuonna 2006 perustettu välittäjäyritys, joka on kotimaassaan noussut nopeasti toiseksi suosituimmaksi välittäjäksi. Lynx panostaa ennen kaikkea edullisiin välittäjäpalkkioihin sekä asiakaspalveluun.

Lynxin kautta sijoittaja pääsee yli sadalle markkinapaikalle 24 maassa. Helsingin Pörssiin ei vielä tässä vaiheessa pääse sijoittamaan Lynxin kautta. Helsingin Pörssin suomalaisosakkeet tulevat sijoittajien saataville myöhemmin lainsäädännön muuttuessa.

Lynx ei peri säilytyspalkkioita kilpailijansa Nordnetin tapaan, eikä sen kaupankäyntipalkkiot päätä huimaa. Esimerkiksi 4000€ sijoituksesta DAX-markkinapaikalla Lynx perii 5,8€ palkkion ja Nasussa tehdystä 10000€ osakekaupasta 5$. Yhtiö on julkaissut sivuillaan kätevän hintavertailutaulukon, jossa se vertaa omia hintojaan mm. Nordnettiin, Osuuspankkiin sekä Nordeaan. Hinnasto on nähtävissä täältä.

”Sijoittajille tulee hirvittävän kalliiksi maksaa kauppakohtaisia prosenttiperusteisia välityspalkkioita. Me perimme kaikista kaupoista kiinteän maksun, joka nousee vähän, kun kaupan koko kasvaa”, Lynx Suomen johtaja Sleutel kertoo.

Lynx Broker tulee nyt ryminällä Suomen markkinoille ja nähtäväksi jää, pystyykö se horjuttamaan nettivälittäjä- Nordnetin asemaa Suomessa. Uskoisin, että oikealla markkinoinnilla sekä aktiivisuudella Lynx voi hyvinkin nousta Suomen suosituimmaksi osakevälittäjäksi pitkällä aikavälillä.

 

Janne Laaksonen

Jätä kommentti