Etusivu » KEMPOWER OYJ JULKISTAA LISTAUTUMISANTINSA LOPULLISEN TULOKSEN JA LISTAUTUMINEN TOTEUTETAAN SUUNNITELLUSTI

KEMPOWER OYJ JULKISTAA LISTAUTUMISANTINSA LOPULLISEN TULOKSEN JA LISTAUTUMINEN TOTEUTETAAN SUUNNITELLUSTI

Kempower Oyj:n (”Kempower” tai ”Yhtiö”) hallitus on tänään 13.12.2021 tehnyt päätöksen Listautumisannin (kuten määritelty jäljempänä) toteuttamisesta. Tarjottavien osakkeiden (kuten määritelty jäljempänä) merkintähinta oli Listautumisannissa 5,74 euroa osakkeelta. Suomalaisten ja kansainvälisten sijoittajien kysyntä oli Listautumisannissa erittäin vahvaa, ja Listautumisanti ylimerkittiin moninkertaisesti. Yleisöannissa vastaanotettiin merkinnät yli 34 000 sijoittajalta. Kempowerin osakkeenomistajien määrä nousee Listautumisannin myötä noin 34 500 osakkeenomistajaan.Alkuperäinen tiedote