Etusivu » Ville Taipale nimitetty Martela Oyj:n toimitusjohtajaksi

Ville Taipale nimitetty Martela Oyj:n toimitusjohtajaksi

Ville Taipale nimitetty Martela Oyj:n toimitusjohtajaksi

| Source:

Martela Oyj

Martela Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Martela Oyj:n hallitus on nimittänyt Ville Taipaleen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 5.11.2021 alkaen. Hän on toiminut useissa johtotehtävissä muun muassa Nokialla, Componentalla, Fiskarsilla ja Patrialla. Tällä hetkellä Taipale toimii Martelan väliaikaisena toimitusjohtajana.

”Hallitus on käynyt huolellisesti läpi sekä ulkoiset ja sisäiset kandidaatit Martelan uudeksi toimitusjohtajaksi ja tämän hakuprosessin tuloksena hallitus päätyi valitsemaan Ville Taipaleen uudeksi toimitusjohtajaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä nimitettyämme Villen Martelan uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on dynaaminen ja aikaansaava johtaja jonka johdolla Martela jatkaa kasvamistaan työ- ja oppimisympäristöjen edelläkävijänä.”

”Olen erittäin innostunut tästä mahdollisuudesta olla kehittämässä entistä parempia työ- ja oppimisympäristöjä yhdessä Martelan ammattilaisten kanssa. Martelassa on paljon osaamista, se toimii vastuullisesti ja tarjoaa korkeaa laatua. On kunnia saada luotsata Martelaa eteenpäin” toteaa Ville Taipale.

Martela Oyj

Johan Mild
Hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Johan Mild, puh. 040 301 3004

Jakelu
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.martela.com

Missiomme ”better working” ja visiomme ”people centric workplaces” määrittelevät strategisen suuntamme. Martela toimittaa käyttäjälähtöisiä työympäristöjä, joissa käyttäjät ja heidän hyvinvointi ovat keskiössä. Keskitymme Pohjoismaihin, sillä yhteisen avoimen työkulttuuritaustamme ja tarpeidemme myötä Pohjoismaat ovat hybridien työympäristöjen edelläkävijöitä.

Alkuperäinen artikkeli