Etusivu » Muutos Uponorin johtoryhmässä

Muutos Uponorin johtoryhmässä

Muutos Uponorin johtoryhmässä

| Source:

Uponor Oyj

Uponor Oyj

Vantaa, FINLAND

English
Finnish

Uponor Oyj Pörssitiedote 4.11.2021 09.30

Muutos Uponorin johtoryhmässä

DI Markus Melkko (45) on nimitetty talousjohtajaksi ja Uponorin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 alkaen. Ennen Uponoria Markus on työskennellyt Tikkurila Oyj:ssä väliaikaisena toimitusjohtajana ja talousjohtajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Unisport-Saltex Groupin ja Ekokem Oyj:n/Fortum Recycling and Wasten talousjohtajana.

”Toivotan Markuksen lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Hänellä on vahva tausta erilaisista talouden tehtävistä eri toimialoilla. Uskon, että Markuksen strategisella näkemyksellä ja laajalla kokemuksella liiketoiminnan kehittämisestä on merkittävä rooli Uponorin kestävässä kasvussa jatkossa”, kertoo Uponorin toimitusjohtaja Michael Rauterkus.

Uponorin nykyinen talousjohtaja Minna Yrjönmäki jatkaa tehtävässään 31.12.2021 asti. Tämän jälkeen hän jatkaa Senior Advisorina kevääseen 2022 saakka. ”Haluan kiittää Minnaa hänen panoksestaan Uponorin taloustoimintojen kehittämisessä ja järjestämisessä viimeisten vuosien aikana”, jatkaa Michael Rauterkus.

Uponor Oyj

Susanna Inkinen
Viestintä- ja yritysvastuujohtaja
Puh. 020 129 2081
JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.uponorgroup.com

Uponor lyhyesti
Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen vedenjakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Autamme asiakkaitamme asunto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, teollisuudessa, kunnissa sekä vesi- ja voimalaitoksissa työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2020 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponorgroup.com

Liite

Attachments


Curriculum vitae melkko FI

Curriculum vitae melkko FI…Alkuperäinen artikkeli