Etusivu » Innofactor Oyj:lle on myönnetty vahingonkorvausta

Innofactor Oyj:lle on myönnetty vahingonkorvausta

Innofactor Oyj:lle on myönnetty vahingonkorvausta

| Source:

Innofactor Oyj

Innofactor Oyj

Espoo, FINLAND

Finnish
English

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 11.11.2021 klo 17.00

Innofactor Oyj:lle on myönnetty noin 2,3 miljoonaa euroa vahingonkorvausta Tukholman kauppakamarin (SCC) välimiesmenettelyssä sopimusrikkomuksesta johtuen. Vahingonkorvaus liittyy vuoden 2016 Lumagate-yritysostoon, jonka osana Innofactor oli sopinut optiosta Ironstone-yhtiöiden ostamiseen.

Vahingonkorvaukseen liittyvän perinnän epävarmuuden takia vahingonkorvaussaatavaa ei kirjata saamiseksi tässä vaiheessa, eikä sillä ole välitöntä tulosvaikutusta. Vahingonkorvaus tuloutetaan sitä mukaan ja siltä osin, kun saatavaa saadaan perittyä.

Espoossa 11.11.2021

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2016–2020 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 8,3 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #HybridWork #PeopleFirst #CreatingSmiles

Alkuperäinen artikkeli