Etusivu » Uponorin Capricorn S.A. -yrityskauppa päätökseen

Uponorin Capricorn S.A. -yrityskauppa päätökseen

Uponorin Capricorn S.A. -yrityskauppa päätökseen

| Source:

Uponor Oyj

Uponor Oyj

Vantaa, FINLAND

English
Finnish

Uponor Oyj Sijoittajauutinen 29.10.2021 17.15

Uponorin Capricorn S.A. -yrityskauppa päätökseen

Uponor on tänään saanut päätökseen Capricorn S.A.:n kaikkien osakkeiden oston yhtiön omistajilta. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Capricorn on puolalainen komponenttivalmistaja, jonka tuotteita käytetään lämmitysjärjestelmien ja LVI-tuotteiden asennuksissa. Vuonna 2020 Capricornin liikevaihto oli lähes 25 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää noin 400 ihmistä Świebodzicessä, Puolan lounaisosassa. Kaupan toteutumisen jälkeen Capricorn integroidaan Uponorin Talotekniikka – Eurooppa -divisioonaan.

Uponor kertoi yrityskaupasta 23.8.2021.

Uponor Oyj

Susanna Inkinen
Viestintä- ja yritysvastuujohtaja
Puh. 020 129 2081

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.uponorgroup.com

Uponor lyhyesti
Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen vedenjakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Autamme asiakkaitamme asunto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, teollisuudessa, kunnissa sekä vesi- ja voimalaitoksissa työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2020 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponorgroup.com

Alkuperäinen artikkeli