Etusivu » Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajaksi nimitetty Tomi Pienimäki

Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajaksi nimitetty Tomi Pienimäki

Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajaksi nimitetty Tomi Pienimäki

| Source:

Siili Solutions Oyj

Siili Solutions Oyj

Helsinki, FINLAND

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 13.10.2021 kello 9.00

Siili Solutions Oyj:n hallitus on saanut toimitusjohtajan valintaprosessin päätökseen ja on nimittänyt TkT, KTM Tomi Pienimäen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.2.2022. Pienimäki toimii tällä hetkellä Finnairin Chief Digital Officerina. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Vincitin ja Jollan toimitusjohtajana sekä Postin ja Hackmanin tietohallintojohtajana.

”Siili jatkaa strategiansa toteuttamista Digital Experience -kärjellä, panostamalla erityisesti ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen suunnittelusta toteutukseen ja ihmiskeskeiseen kulttuuriin. Tomi on koko uransa ajan toiminut digitalisaation eturintamassa niin johtajana kuin asiantuntijana. Hänen pitkä kokemuksensa asiakaskentästämme sekä tuloksellisesta yrityskulttuurin kehittämisestä vahvistavat Siiliä siirtyessämme kannattavan kasvun seuraavaan vaiheeseen”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Harry Brade.

”On hienoa päästä osaksi asiantuntevaa, arvostettua ja kansainvälistä Siili-tiimiä”, sanoo Tomi Pienimäki. ”Odotan jo innolla, että pääsemme yhdessä tiimin kanssa toteuttamaan Siilin seuraavaa kasvun vaihetta.”

Tässä yhteydessä yhtiö on päättänyt siirtää pääomamarkkinapäivää, joka oli suunniteltu pidettäväksi 10.11.2021. Pääomamarkkinapäivä järjestetään alustavan suunnitelman mukaan 11.5.2022.

Siili Solutions Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Harry Brade
puhelin: 040 844 6704, sähköposti: harry.brade(at)lamy.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Liite

Tomi Pienimäki Siili Solutions

Tomi Pienimäki Siili Solutions
Tomi Pienimäki Siili SolutionsAlkuperäinen artikkeli