Etusivu » Savosolar on laatinut täydennysasiakirjan osakeantiesitteeseen

Savosolar on laatinut täydennysasiakirjan osakeantiesitteeseen

Savosolar on laatinut täydennysasiakirjan osakeantiesitteeseen

| Source:

Savosolar Oyj

Savosolar Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote 18.10.2021 klo 13.15 (CEST)

Savosolar on laatinut täydennysasiakirjan osakeantiesitteeseen

Savosolar (”Savosolar” tai ”Yhtiö”) on 15.10.2021 tiedotteensa mukaisesti julkaissut liiketoimintakatsauksen kaudelta tammi-syyskuu 2021. Tästä syystä Yhtiö on laatinut täydennysasiakirjan 4.10.2021 päivättyyn merkintäoikeusantiin (”Osakeanti”) liittyvään EU:n kasvuesitteeseen (”Esite”).

Finanssivalvonta on tänään 18.10.2021 hyväksynyt täydennysasiakirjan, joka on kokonaisuudessaan tämän tiedotteen liitteenä.

Peruutusoikeus

Sijoittajalla, joka on ennen tämän täydennysasiakirjan julkistamista merkinnyt uusia osakkeita Osakeannissa, on oikeus peruuttaa tekemänsä merkintä kolmen (3) pankkipäivän ajan tämän täydennysasiakirjan julkistamisesta eli viimeistään 21.10.2021 klo 18.00 Suomen aikaa (17.00 Ruotsin aikaa).

Peruutukset on tehtävä samassa merkintäpaikassa kuin alkuperäinen merkintä. Perumisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti sille tilinhoitajalle, omaisuudenhoitajalle tai hallintarekisteröinnin hoitajalle, jossa merkintätoimeksianto on tehty.

Mikäli sijoittaja on perunut merkintänsä, sijoittajan mahdollisesti jo maksama merkintämaksu palautetaan sijoittajan pankkitilille, jonka tiedot tämä on ilmoittanut merkinnän yhteydessä. Maksu palautetaan kolmen (3) paikallisen pankkipäivän kuluessa merkinnän perumisesta. Palautettaville määrille ei makseta korkoa.

Neuvonantajat

Augment Partners AB toimii Yhtiön taloudellisena neuvonantajana Osakeannissa. Smartius Oy toimii Osakeannissa oikeudellisena neuvonantajana Suomen lakiin liittyvissä asioissa.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, optisesti korkealuokkaisesti pinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuriin aurinkolämpökeräimiin sekä yli 1.000 m2 lämmitysjärjestelmin kaukolämmön tuotannossa ja teollisuuden prosessilämmityksessä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Liite

Attachments


Savosolar Oyj - Esitteen täydennys 2021-10-18

Savosolar Oyj – Esitteen täydennys 2021-10-18…Alkuperäinen artikkeli