Etusivu » Sanoman hallitus on päättänyt osingon toisen erän täsmäytyspäivän ja maksupäivän

Sanoman hallitus on päättänyt osingon toisen erän täsmäytyspäivän ja maksupäivän

Sanoman hallitus on päättänyt osingon toisen erän täsmäytyspäivän ja maksupäivän

| Source:

Sanoma Oyj

Sanoma Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 26.10.2021 klo 15.25

Sanoman hallitus on päättänyt osingon toisen erän täsmäytyspäivän ja maksupäivän

Sanoma Oyj:n hallitus on kokouksessaan päättänyt vuodelta 2020 maksettavan osingon toisen erän, jonka suuruus on 0,26 euroa osakkeelta, maksupäivän ja täsmäytyspäivän. Osingon toinen erä maksetaan osakkeenomistajalle, joka on osingonmaksun täsmäytyspäivänä 28.10.2021 merkittynä Euroclear Finland Oy:n ylläpitämään yhtiön osakasluetteloon. Osingon toisen erän maksupäivä on 4.11.2021.

Sanoma Oyj:n 13.4.2021 pidetty varsinainen yhtiökokous päätti, että vuodelta 2020 maksetaan osinkoa 0,52 euroa osakkeelta kahdessa erässä. Osingon ensimmäinen erä, 0,26 euroa osakkeelta, maksettiin 22.4.2021. Osingon toinen erä, 0,26 euroa osakkeelta, päätettiin maksaa marraskuussa 2021.

Lisätietoja
Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, p. 040 560 5601

Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme Euroopassa.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme yhdessätoista Euroopan maassa ja työllistämme lähes 5 000 ammattilaista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli n. 1,1 miljardia euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 14,7 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.

Alkuperäinen artikkeli