Etusivu » Rovio Entertainment Oyj: Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Rovio Entertainment Oyj: Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Rovio Entertainment Oyj: Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

| Source:

Rovio Entertainment Oyj

Rovio Entertainment Oyj

Espoo, FINLAND

English
Finnish

Rovio Entertainment Oyj Pörssitiedote 1.10.2021 klo 15.00

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Rovio Entertainment Oyj:n vuoden 2021 yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti osakkeenomistajien nimitystoimikunta koostuu neljän suurimman osakkeenomistajan edustajista kuitenkin niin, että vähintään yhden jäsenen on oltava institutionaalisen sijoittajan nimeämä.

Nimitystoimikuntaan on nimetty seuraavat henkilöt:
• Kaj Hed, hallituksen puheenjohtaja, Moor Holding AB
• Matthew Wilson, hallituksen varajäsen, Brilliant Problems Oy
• Esko Torsti, allokaatiojohtaja, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
• Markus Lindqvist, vastuullisuusjohtaja, Aktia Pankki Oyj, Aktia Rahastoyhtiön hallinnoimien sijoitusrahastojen laillinen edustaja.

Lisäksi nimitystoimikuntaan kuuluu asiantuntijajäsenenä Kim Ignatius, Rovio Entertainment Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.

Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2022 varsinaiselle yhtiökokoukselle 31.1.2022 mennessä.

ROVIO ENTERTAINMENT OYJ

Lisätietoja:
Rene Lindell, talousjohtaja
p. 040 485 8985
sähköposti: RovioIR@rovio.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Ltd
Keskeiset tiedotusvälineet
https://investors.rovio.com/fi

Rovio lyhyesti:

Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen mobiilipeleihin keskittyvä peliyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on ladattu jo yli 4,5 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009, ja on sittemmin laajentunut peleistä lisensoinnin kautta erilaisiin viihde-, animaatio- ja kuluttajatuotekategorioihin. Rovio on tuottanut Angry Birds -elokuvan vuonna 2016, ja jatko-osa, Angry Birds -elokuva 2 julkaistiin vuonna 2019. Rovio tarjoaa useita mobiilipelejä ja yhtiöllä on seitsemän pelistudiota – kaksi Espoossa (Suomi), yksi Tukholmassa (Ruotsi), Kööpenhaminassa (Tanska), Montrealissa ja Torontossa (Kanada) sekä vuonna 2021 ostettu tytäryhtiö Ruby Games Izmirissä (Turkki). Roviolla on toimipisteet myös Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Suurin osa henkilöstöstä on Suomessa, jossa myös Rovion pääkonttori sijaitsee. Rovio on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO.

Alkuperäinen artikkeli