Etusivu » Notified lanseeraa Coverage Books -tuotteen PR-alustallaan

Notified lanseeraa Coverage Books -tuotteen PR-alustallaan

Notified lanseeraa Coverage Books -tuotteen PR-alustallaan

Integroidut coverage books -tuotteet kokoavat dynaamisesti ansaitun median esitysvalmiiksi jaettaviksi raporteiksi, jotta PR-ammattilaiset voivat esittää työnsä tulokset saumattomasti.

| Source:

Intrado

Intrado

Omaha, Nebraska, UNITED STATES

English
French
German
Norwegian
Danish
Finnish
Swedish

ISLANDIA, N.Y., Oct. 14, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) — Intrado Corporation, teknologiapohjaisten palveluiden maailmanjohtaja, ilmoitti tänään lisänneensä coverage books -tuotteen Notified® PR Cloudiin. Coverage books -tuotteet auttavat suhdetoiminnan (PR) ammattilaisia esittelemään ansaitun median katetta mukautettavissa, brändätyissä digitaalisissa PR-mittausraporteissa. Koska coverage books -tuote on täysin integroitu Notifiedin PR-alustalle, se eliminoi aikaa vievän suunnittelun ja manuaaliset vaiheet kerättäessä katetta erilaisista lähteistä.

Notifiedin PR-alusta tarjoaa viestintäammattilaisten päivittäisille toimille yksinkertaisemman ja tehokkaamman työnkulun. Sisältö ja data virtaavat saumattomasti perinteisestä ja sosiaalisesta mediasta Notifiedin sosiaalisen kuuntelu- ja medianvalvontakoneen tarjoaman alustan poikki. Koska coverage books -tuote on integroitu suoraan alustalle, asiakkaat voivat helposti korostaa ansaitun mediakatteen ja tärkeimmät mittarit. Esitysvalmiit raportit antavat johtoryhmille, yrityksen asiakkaille ja muille osakkaille kattavan kuvan mediakatteesta ja brändin maineesta.

"Ansaitun mediakatteen ja oman mediasisällön esittäminen hyvin suunnitellussa raportissa on olennaista, jotta PR-ammattilaiset voivat esitellä työtään ja saada sille tunnustusta korkeimmilla tasoilla", sanoi Ben Chodor, Notifiedin varatoimitusjohtaja. “Koska coverage books -ominaisuus kuuluu Notifiedin PR-alustaan, nyt on helpompi tuottaa kauniita, toiminnallisia kateraportteja, jotka ovat valmiita esitettäväksi ja sisältävät brändätyn designin ja integroidut mittarit."

Coverage books -tuotteen avainominaisuuksia:

  • helppo alustaa ja täysin mukautettavissa yrityksen väreillä ja logoilla
  • sisältö virtaa dynaamisesti coverage books -tuotteeseen määriteltyjen sisältötunnisteiden perusteella
  • jokainen sisältöyksikkö sisältää julkaisijan, katteen ja sosiaalisen median jakotiedot
  • helppo lisätä, poistaa ja järjestellä sisältöä ja lisätä kommentteja minkä tahansa artikkelin tekstiin
  • optimoitu katseltavaksi pöytätietokoneella ja mobiililaitteella ja helppo jakaa

Tähän ilmoitukseen liittyvä Media Snippet voidaan asentaa napsauttamalla alla olevaa kuvaa tai linkkiä:

Notifiedin PR-alusta on integroitu, älykäs ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Sosiaalinen kuunteleminen ja median valvonta, mediayhteystietojen tietokanta, GlobeNewswire-mediajulkaisun jakelu, uutistoimituksen julkaisu ja PR-mittarit ovat käytettävissä yhdellä alustalla ja yhdellä kirjautumisella. Tosiaikaiset tiedot ja analyysit virtaavat saumattomasti tarjoten yhdenmukaisen datakerroksen ja yhden tietolähteen, jotta asiakkaat voivat mitata tulostaan ja tuottoaan sosiaalisessa ja ansaitussa mediassa.

Notified on ainut viestintäpilvipalvelu maailmassa tapahtumille, suhdetoiminnalle ja sijoittajasuhteille, joka tukee merkityksellisiä näkemyksiä ja tuloksia. Lisätietoja on osoitteessa www.notified.com

Intrado Corporation

Intrado Corporation on innovatiivinen, pilvipohjainen kansainvälinen teknologiakumppani asiakkaille maailmanlaajuisesti. Ratkaisumme yhdistävät ihmiset ja organisaatiot oikeaan aikaan ja oikeilla tavoilla tehden tehtäväkriittisistä yhteyksistä olennaisempia, sitotuneempia ja paremmin toiminnan mahdollistavia, näin muuttaen informaation näkemyksiksi.

Intrado harjoittaa myyntiä ja/tai sillä on toimintaa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Latinalaisessa Amerikassa sekä Etelä-Amerikassa. Intrado on tiettyjen Apollo Global Management, Inc:n hallinnoimien rahastojen kumppaneiden hallinnassa (NYSE: APO). Lisätietoja saa soittamalla numeroon +1 800 841 9000 tai siirtymällä osoitteeseen www.intrado.com.

Yhteyshenkilö

Dave Pleiss
Sijoittajasuhteet ja suhdetoiminta
DMPleiss@intrado.com
+1 402-716-6578

Alkuperäinen artikkeli