Etusivu » MacGregorille 31 miljoonan euron RoRo-tilaukset Aasiasta

MacGregorille 31 miljoonan euron RoRo-tilaukset Aasiasta

MacGregorille 31 miljoonan euron RoRo-tilaukset Aasiasta

| Source:

Cargotec Oyj

Cargotec Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

CARGOTEC, LEHDISTÖTIEDOTE, 4.10.2021 KLO 9

Cargoteciin kuuluva MacGregor on saanut tilauksen kahdeksan Aasiassa rakennettavan RoRo-aluksen laitteista. Tilaukset on kirjattu Cargotecin vuoden 2021 toisen (9 miljoonaa euroa) ja kolmannen (22 miljoonaa euroa) neljänneksen tilauskantaan. Toimitukset käynnistyvät vuoden 2022 toisella neljänneksellä ja valmistuvat vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

Toimituksiin sisältyy taitto- ja sivuramppeja, nostettavia autokansia ja ramppien ovia. Tilausten taustalla ovat asiakkaiden vahvat suhteet MacGregoriin ja yhtiön todistettu kyvykkyys toimittaa ja tukea asiakasyritysten toiminnalle keskeisiä lastinkäsittelylaitteita.

”Olemme pystyneet rakentamaan vahvoja ja arvokkaita suhteita näiden asiakkaiden kanssa vuosien kuluessa. Olemme iloisia, että voimme uusien tilausten myötä entisestään vahvistaa yhteistyötämme näiden asiakkaiden kanssa”, sanoo Magnus Sjöberg, Senior Vice President, Merchant Solutions Division, MacGregor.

Lisätietoja

Magnus Sjöberg, Senior Vice President, Merchant Solutions Division, MacGregor.
puh: +46 7078 50819, magnus.sjoberg@macgregor.com
tai
Robin Thuillier, Communications Director, MacGregor
puh: +65 9730 4301, robin.thuillier@macgregor.com

MacGregor on vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn johtava toimija, jonka valikoimaan kuuluvat vahva tuotevalikoima, palvelut ja ratkaisut.

Laivanrakentajat, varustamot ja operaattorit voivat optimoida toimintojensa kannattavuuden, turvallisuuden, luotettavuuden ja ympäristövastuun koko laitteiston elinkaaren ajan työskentelemällä tiiviissä yhteistyössä MacGregorin kanssa. www.macgregor.com

MacGregor on osa Cargotecia. Cargotecin (Nasdaq Helsinki: CGCBV) liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,3 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 11 500 henkilöä. www.cargotec.fi

Alkuperäinen artikkeli