Etusivu » Kutsu UPM:n Q3 osavuosikatsauksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen

Kutsu UPM:n Q3 osavuosikatsauksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen

Kutsu UPM:n Q3 osavuosikatsauksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen

| Source:

UPM-Kymmene Oyj

UPM-Kymmene Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

(UPM, Helsinki, 19.10.2021 klo 10.00) – UPM julkaisee vuoden 2021 kolmannen vuosineljänneksen tuloksen 26.10.2021 klo 9.30–10.00. Julkaisun jälkeen katsaus on saatavilla yhtiön internetsivuilla www.upm.fi.

Analyytikoille ja sijoittajille tarkoitettu englanninkielinen webcast-lähetys ja puhelinkonferenssi alkaa klo 13.15. Osavuosikatsausta esittelevät toimitusjohtaja Jussi Pesonen ja talousjohtaja Tapio Korpeinen. Webcastia voivat kaikki seurata UPM:n verkkosivuilla, mutta kysymyksien esittäminen edellyttää puhelinkonferenssiin osallistumista. Ilmoittautuminen konferenssiin tapahtuu soittamalla alla olevaan numeroon:

Puhelinkonferenssin nimi: UPM Interim Report for January–September 2021
Puhelinnumero: +358 (0)9 817 103 10
PIN-koodi: 16781203#

Toivomme osallistujien soittavan numeroon 5–10 minuuttia ennen lähetyksen alkua, jotta lähetys voi alkaa aikataulussa. Tallenne webcastista on katsottavissa 12 kuukauden ajan osoitteessa www.upm.fi.

Heti sijoittajapuhelun jälkeen klo 14.45 toimitusjohtaja Pesonen esittelee osavuosikatsausta medialle suomenkielisessä mediatilaisuudessa ja verkkolähetyksessä. Koronapandemian vuoksi paikan päälle UPM:n pääkonttoriin otetaan rajoitetusti vain median edustajia. Muut voivat seurata tilaisuutta verkkolähetyksessä. Ilmoittautuminen pääkonttorin tilaisuuteen ja verkkolähetykseen tapahtuu tästä linkistä. Vain ilmoittautuneille lähetetään linkki itse verkkotilaisuuteen.

Lisätietoja antavat:

UPM, Sijoittajasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 020 415 0033
ir@upm.com

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 18 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 8,6 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

Alkuperäinen artikkeli