Etusivu » Dovren tytäryhtiö Suvicilla on käynnistynyt syyskuussa kaksi merkittävää tuulipuistourakkaa

Dovren tytäryhtiö Suvicilla on käynnistynyt syyskuussa kaksi merkittävää tuulipuistourakkaa

Dovren tytäryhtiö Suvicilla on käynnistynyt syyskuussa kaksi merkittävää tuulipuistourakkaa

| Source:

Dovre Group Oyj

Dovre Group Oyj

Espoo, FINLAND

English
Finnish

Dovre Group Oyj Sisäpiiritieto 04.10.2021 klo 19.00

Dovren tytäryhtiö Suvicilla on käynnistynyt syyskuussa kaksi merkittävää tuulipuistourakkaa

Suvic Oy jatkaa kasvuaan aloittamalla Nuolivaaran ja Lappfjärdin tuulipuistoprojektit, jotka molemmat käynnistyivät syksyn aikana.

Nuolivaaran tuulipuiston rakentaminen sisältää 17 tuulivoimalan perustuksen rakentamisen wpd construction Finland Oy:lle. Lappfjärdin tuulipuistoon Suvic rakentaa avaimet käteen -toimituksena 31 tuulivoimalan perustukset ja 30 kV sisäverkon CPC Finland Oy:lle ja Prime Capital AG:lle. Nuolivaara sijaitsee Kemijärvellä ja Lappfjärd Kristiinankaupungissa.

Näiden kahden projektin yhteenlaskettu tilausarvo on noin 18 miljoonaa euroa. Nuolivaara rakennetaan vuoden 2021 aikana ja Lappfjärd pääasiassa vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

”Olemme todella iloisia yhteistyön jatkumisesta nykyisten asiakkaidemme CPC Finland Oy:n ja wpd construction Finland Oy:n kanssa”, kertoo Suvic Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Ville Vesanen.

Lisätiedot:

Suvic Oy
Ville Vesanen
Toimitusjohtaja
Puh. 044 328 9928
vve@suvic.fi, www.suvic.fi

Dovre Group Oyj
Ilari Koskelo, hallituksen varapuheenjohtaja
Puh. 040 510 8408
ilari.koskelo@navdata.fi

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointipalveluita bioenergia- ja teollisuusrakentamiselle. Se tuo energiarakentamisen alalle uusia, innovatiivisia käytäntöjä suunnittelun, rakentamisen ja projektinjohtamisen kautta. Yhtiön tämänhetkisiä kohteita ovat OX2:n Puutikankankaan tuulipuisto (Sievi) ja Merkkikallion tuulipuisto (Vöyri), wpd Finlandin Karhunnevankankaan tuulipuisto (Pyhäjoki) ja Nuolivaaran tuulipuisto (Kemijärvi), Foresight Group LLP:n Puskakorven tuulipuisto (Pyhäjoki) sekä CPC Finlandin Lappfjärdin tuulipuisto (Kristiinankaupunki). Suvic rakentaa tulevaisuuden energiaa.

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Groupilla on kolme liiketoimintaryhmää: Projektihenkilöstö, Konsultointi ja Uusiutuva energia. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 900 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivut: www.dovregroup.com

Alkuperäinen artikkeli