Etusivu » Verkkokauppa.com järjestää pääomamarkkinapäivän 29.9.2021

Verkkokauppa.com järjestää pääomamarkkinapäivän 29.9.2021

Verkkokauppa.com järjestää pääomamarkkinapäivän 29.9.2021

| Source:

Verkkokauppa.com Oyj

Verkkokauppa.com Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Verkkokauppa.com Oyj LEHDISTÖTIEDOTE 13.9.2021 klo 15.00

Verkkokauppa.com järjestää pääomamarkkinapäivän 29.9.2021

Verkkokaupan edelläkävijä, Verkkokauppa.com Oyj järjestää pääomamarkkinapäivän (CMD) sijoittajille ja analyytikoille keskiviikkona 29.9.2021. Tilaisuus alkaa klo 12:30 ja päättyy n. klo 15:00. Tilaisuus on englanninkielinen.

Tilaisuudessa yhtiön johto kertoo strategiastaan tavoitella miljardin euron liikevaihtoa, strategian toteuttamisesta ja siitä miten yhtiö hyödyntää laajan tuotevalikoimansa kuluttajien siirtymässä asioimaan verkossa yhä enenevissä määrin. Kerromme lisää ylivertaisesta teknologisesta taustajärjestelmästämme ja kuulette päivityksen talouden ajankohtaisiin asioihin.

Tilaisuuteen voi osallistua suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://verkkokauppa.videosync.fi/2021-cmd/

Yhtiön johto vastaa tilaisuudessa analyytikoiden ja sijoittajien kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää webcast-sivun kautta koko tilaisuuden ajan, sekä lähettämällä ennakkoon investors@verkkokauppa.com.

Tilaisuuden ohjelma (esitykset ovat englanniksi)
Klo 12.30

Osa I: Strategy update: Road to one billion / Panu Porkka, toimitusjohtaja
Osa II: Strategy executionWhere to win / Panu Porkka, toimitusjohtaja
Our superior technology backbone / Jyrki Tulokas, teknologiajohtaja
The most exciting assortment / Vesa Järveläinen, kaupallinen johtaja
Financial update / Mikko Forsell, talousjohtaja
Yhteinen Q&A

Tilaisuus järjestetään virtuaalisena, joten ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan ilmoittautuminen tapahtuu kirjautuessa tapahtumaan.

Esitysmateriaalit ovat saatavilla tapahtumapäivänä sijoittajasivuillamme; https://investors.verkkokauppa.com/en/capital-markets-day. Myös esitysten tallenteet ovat katsottavissa tilaisuuden jälkeen samalla sivulla.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan Verkkokauppa.comin Pääomamarkkinapäivään!

Verkkokauppa.com Oyj
Lisätietoja:
Marja Mäkinen
Head of Investor Relations, Verkkokauppa.com Oyj
Puh. 040 6712999
Marja.makinen@verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com auttaa asiakkaitaan toteuttamaan intohimojaan tarjoamalla laajan noin 70 000 tuotteen valikoiman. Verkkokauppa.com Oyj palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita verkkokaupan, myymälöiden, 24h kioskin ja noutopisteverkoston kautta sekä nopeilla toimituksilla ja erilaisilla palveluilla. Suomen suosituimpana ja vierailluimpana verkossa toimivana kotimaisena vähittäiskauppana, yhtiön toimitukset tavoittavat noin 70 prosenttia suomalaisista seuraavan päivän aikana. Yhtiöllä on neljä jättimyymälää: Oulussa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Helsingin Jätkäsaaressa, jossa yhtiön pääkonttori myös sijaitsee. Verkkokauppa.com tarjoaa työpaikan yli 700 henkilölle. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

Alkuperäinen artikkeli