Etusivu » Valoe Oyj:n ja RiverFortin välisen rahoitusjärjestelyn mukaisen lainaerän nosto

Valoe Oyj:n ja RiverFortin välisen rahoitusjärjestelyn mukaisen lainaerän nosto

Valoe Oyj:n ja RiverFortin välisen rahoitusjärjestelyn mukaisen lainaerän nosto

| Source:

Valoe Oyj

Valoe Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Valoe OyjPörssitiedote 24.9.2021 klo 9.45

Valoe Oyj (”Valoe” tai "Yhtiö") on 30.7.2021 tiedotetun Yhtiön ja RiverFort Global Opportunities Pcc Limitedin (“RiverFort”) välisen rahoitusjärjestelyn ("Rahoitusjärjestely") ehtojen mukaisesti nostanut 1.000.000 euron suuruisen toisen lainaerän (”Toinen Lainaerä”). Valoe käyttää Toisen Lainaerän varat ydinliiketoimintansa kehittämiseen.

Rahoitusjärjestelyn ehtojen mukaisesti Valoe on antanut Toisen Lainaerän nostoon liittyen yhteensä 2.808.989 warranttia RiverFortille. Yhtiö maksaa nyt nostetun lainaerän järjestelypalkkion 90.000 euroa osakkeina ja siirtää RiverFortille yhteensä 1.011.236 Yhtiön hallussa olevaa omaa osaketta.

Valoe ja RiverFort ovat sopineet ensimmäisen lainaerän lyhentämisestä 500.000 eurolla siten, että RiverFort konvertoi 500.000 euroa lainapääomaa Valoen osakkeiksi merkintähinnalla 0,08 euroa per osake. Tämän mukaisesti Valoe siirtää RiverFortille yhteensä 6.250.000 Yhtiön hallussa olevaa omaa osaketta.

Gytis Martinkus, RiverFort Groupin toimitusjohtaja: ”Olemme iloisia yhteistyön jatkumisesta Valoen kanssa. Valoen toiminta on vakuuttanut meidät, ja toimintaa vetää kokenut tiimi. Rahoitusyhteistyömme jatkuessa halusimme toisen lainarän lisäksi myös sijoittaa Valoen pääomaan.”

Iikka Savisalo, Valoen toimitusjohtaja: ”Valoe on kehittänyt toimintaansa kasvusuunnitelmiensa mukaisesti. Tulemme hyödyntämään lisäkäyttöpääoman saavuttaaksemme tavoitteemme tarjota puhdasta aurinkoenergiaa kaikille kaikkialla. Olemme iloisia RiverFortin luottamuksesta ja valinnasta sijoittaa Valoeen pyrkiessämme maailmanlaajuiseksi teknologiajohtajaksi ajoneuvoihin integroiduissa aurinkosähkösovelluksissa. ”

Edellä mainittujen osakesiirtojen jälkeen Yhtiön hallussa on yhteensä 13.721.653 Yhtiön omaa osaketta.

Mikkelissä 24.9.2021
Valoe Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Alkuperäinen artikkeli