Etusivu » Muutoksia Ilkka-Pohjalaisen Vaasan varhaisjakeluihin vuodesta 2022 alkaen

Muutoksia Ilkka-Pohjalaisen Vaasan varhaisjakeluihin vuodesta 2022 alkaen

Muutoksia Ilkka-Pohjalaisen Vaasan varhaisjakeluihin vuodesta 2022 alkaen

| Source:

Ilkka-Yhtymä Oyj

Ilkka-Yhtymä Oyj

Seinäjoki, FINLAND

Ilkka-Yhtymä Lehdistötiedote 2.9.2021, klo 9.00
MUUTOKSIA ILKKA-POHJALAISEN VAASAN VARHAISJAKELUIHIN VUODESTA 2022 ALKAEN
I-Mediat Oy:n julkaiseman Ilkka-Pohjalaisen jakelu Vaasan varhaisjakelualueella siirtyy PPP Finland Oy:lle vuoden 2022 alusta alkaen.
I-Mediat Oy ja PPP Finland Oy ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä Ilkka-Pohjalaisen Pohjanmaan alueen jakeluissa. Yhteistyö laajenee nyt myös Vaasan varhaisjakelualueelle. Yhteistyöllä varmistetaan jakelujen mahdollisimman hyvä kustannustehokkuus ja palvelutaso. Tilaajat saavat jatkossakin lehtensä nykyiseen tapaan.
Digitaaliset palvelut täydentävät jakelupalveluita
Yksityishenkilöiden sanomalehtitilaus sisältää myös lehden digitaalisen näköislehden ja muita digitaalisia sisältöpalveluita. Ne täydentävät lehtien jakelupalveluita erityisesti niille tilaajille, jotka eivät saa paperilehteään heti aamusta tai ovat työ- tai lomamatkalla jakelualueen ulkopuolella. Ilkka-Pohjalainen on tilaajien luettavissa näköislehtenä julkaisupäivää edeltävänä iltana klo 23.30 alkaen.
ILKKA-YHTYMÄ OYJ
Olli Pirhonen
toimitusjohtaja
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka-Yhtymä Oyj, puh. 040 766 5418
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi
Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 470 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Alkuperäinen artikkeli