Etusivu » Incap Oyj: Incap nostaa vuoden 2021 liikevaihto- ja liikevoittoennustettaan

Incap Oyj: Incap nostaa vuoden 2021 liikevaihto- ja liikevoittoennustettaan

Incap Oyj: Incap nostaa vuoden 2021 liikevaihto- ja liikevoittoennustettaan

| Source:

Incap Oyj:

Incap Oyj:

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Incap Oyj
Pörssitiedote
Sisäpiiritieto 15.9.2021 kello 8.30

Incap Oyj: Incap nostaa vuoden 2021 liikevaihto- ja liikevoittoennustettaan

Incap arvioi, että yhtiön liikevaihto, liikevoitto (EBIT) ja oikaistu liikevoitto (EBIT) vuonna 2021 ovat merkittävästi suurempia kuin vuonna 2020. Liikevaihto- ja liikevoittoennusteen noston taustalla vaikuttavat parempi näkyvyys Incapin asiakkaiden ennusteisiin ja yhtiön oma arvio liiketoiminnan kehittymisestä.

Arviot perustuvat oletukseen, ettei koronaviruspandemiatilanteessa, valuuttakursseissa tai komponenttien saatavuudessa tapahdu merkittäviä negatiivisia muutoksia.

Aiemmin yhtiö arvioi, että vuoden 2021 liikevaihto, liikevoitto (EBIT) ja oikaistu liikevoitto (EBIT) vuonna 2021 ovat selvästi suurempia kuin vuonna 2020.

Incapin liiketoimintakatsaus tammi–syyskuulta 2021 julkaistaan 27.10.2021.

INCAP OYJ

Lisätietoja:
Otto Pukk, toimitusjohtaja, puh. +372 508 0798 (englanniksi)

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incapcorp.com

INCAP LYHYESTI

Incap Oyj on globaali elektroniikan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa valmistuspalveluita keskitetysti. Luotettuna kumppanina Incap on asiakkaidensa tukena koko valmistusarvoketjun läpi – oli kyse sitten suurista monikansallisista yhtiöistä, keskisuurista yrityksistä tai pienistä startupeista. Incap tarjoaa uusinta teknologiaa vahvan yrittäjähenkisen ilmapiirin ja erittäin osaavan henkilöstönsä voimin. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa, Slovakiassa, Isossa-Britanniassa ja Hong Kongissa, ja sen palveluksessa on noin 1 900 työntekijää. Incapin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997 lähtien.

Alkuperäinen artikkeli