Etusivu » DNA Oyj: DNA:n toimitusjohtajaksi Jussi Tolvanen

DNA Oyj: DNA:n toimitusjohtajaksi Jussi Tolvanen

DNA Oyj: DNA:n toimitusjohtajaksi Jussi Tolvanen

| Source:

DNA Oyj

DNA Oyj

Kuopio, FINLAND

English
Finnish

DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 3.9.2021 klo 13.00

DNA Oyj:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Jussi Tolvanen. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jukka Leinonen siirtyy samassa yhteydessä täysipäiväisesti Telenor-konsernin Nordic Clusterin vetäjäksi.

Jussi Tolvanen (s.1978) aloittaa työnsä DNA:n toimitusjohtajana 11. lokakuuta. Hän työskentelee tällä hetkellä Microsoft Oy:n toimitusjohtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt mm. Avanade Finlandin toimitusjohtajana sekä erilaisissa johtotehtävissä Fujitsulla ja Hewlett-Packardilla.

DNA:n nykyinen toimitusjohtaja Jukka Leinonen siirtyy muutoksen yhteydessä täysipäiväisesti Telenor-konsernin Nordic Clusterin vetäjäksi. Samalla hänestä tulee DNA:n hallituksen puheenjohtaja osana rooliaan Telenorin pohjoismaisen toiminnan vetäjänä (EVP Head of Nordics).

”On todella hienoa saada Jussi jatkamaan työtäni DNA:n toimitusjohtajana. Hänen lähestymistapansa liiketoimintaan on vahvasti asiakas- ja ihmiskeskeinen, mikä istuu erinomaisesti DNA:n ajattelutapaan ja kulttuuriin. Lisäksi hänellä on kattava kokemus IT-alalta ja yritysmarkkinasta, mikä edelleen vahvistaa osaamistamme. Uskonkin hänen olevan juuri oikea henkilö viemään DNA:ta eteenpäin. Takanani on uskomattoman hieno taival DNA:n johdossa, tätä yhtiötä on ollut ilo johtaa”, toteaa DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen.

”On ilo ja kunnia saada liittyä DNA:n tiimiin. Yhtiö on edelläkävijä uusien palvelujen ja ratkaisujen tuomisessa suomalaisille kuluttajille ja yrityksille. Haluan kiittää Jukkaa ja koko DNA:n huipputiimiä erinomaisesta työstä ja tuloksisista. Tunnen DNA:n arvot ja yrityskulttuurin omakseni ja uskon, että meillä on merkittävä mahdollisuus yhdessä kasvaa ja kehittyä”, sanoo Jussi Tolvanen.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Jukka Leinonen, DNA Oyj, 044 044 1000, jukka.leinonen@dna.fi
DNA:n tuleva toimitusjohtaja Jussi Tolvanen (yhteys DNA:n viestinnän kautta, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi)

Pörssitiedote maaliskuulta Jukka Leinosen siirtymisestä uuteen tehtävään.

Liite: Jussi Tolvasen kuva

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Liite

Jussi Tolvanen

DNA:n tuleva toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.
DNA:n tuleva toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.Alkuperäinen artikkeli