Etusivu » Boreo Oyj:n uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin

Boreo Oyj:n uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin

Boreo Oyj:n uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin

| Source:

Boreo Oyj

Boreo Oyj

Espoo, FINLAND

BOREO OYJ Pörssitiedote 6.9.2021 klo 17:00

Boreo Oyj:n uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin

Boreo Oyj tiedotti 1.9.2021 saaneensa päätökseen Floby Nya Bilverkstad AB:n (”Yhtiö”) yritysoston ja toteuttavansa 13 822 osakkeen suunnatun osakeannin Yhtiön myyjille yrityskaupan osittaiseksi rahoittamiseksi. Uudet liikkeellelaskettavat osakkeet on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin tänään 6.9.2021. Uusien osakkeiden rekisteröinnin seurauksena yhtiön liikkeeseen laskemien osakkeiden kokonaislukumäärä on 2 617 322.
Uudet osakkeet tuottavat osakkeenomistajan oikeudet yhtiössä siitä alkaen, kun uudet osakkeet on merkitty Euroclear Finland Oy:n ylläpitämään yhtiön osakasluetteloon, arviolta 7.9.2021. Kaupankäynnin uusilla osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla arviolta 7.9.2021.

Vantaalla, 6. päivänä syyskuuta 2021

Boreo Oyj

Kari Nerg
Toimitusjohtaja

Jakelu:
Helsingin pörssi
keskeiset tiedotusvälineet,
www.boreo.com

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Nerg
+358 44 341 8514

Boreo lyhyesti:

Boreo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Elektroniikka, Tekninen kauppa, ja Raskas kalusto.

Boreon päätavoite on omistaja-arvon luominen pitkällä aikavälillä, jonka se pyrkii saavuttamaan yritysostovetoisella strategialla, luomalla optimaaliset olosuhteet sen yhtiöille myynnin kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen sekä olemalla paras mahdollinen koti sen yhtiöille ja henkilöstölle.

Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj. euroa ja se työllistää noin 350 henkilöä – Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Boreo – Paikka Kasvaa ja Kukoistaa.

Alkuperäinen artikkeli