Etusivu » Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän 1.12.2021

Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän 1.12.2021

Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän 1.12.2021

| Source:

Aspo Oyj

Aspo Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Aspo Oyj
Lehdistötiedote
29.9.2021 klo 09.00

Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän 1.12.2021

Aspo järjestää pääomamarkkinapäivän keskiviikkona 1.12.2021. Tilaisuudessa esitellään konsernin strategiaa ja Aspon liiketoimintojen nykytilaa sekä tulevaisuudennäkymiä. Tilaisuudessa esiintyvät konsernin toimitusjohtaja Rolf Jansson ja Aspon omistamien liiketoimintojen toimitusjohtajat. Tarkempi agenda ilmoitetaan myöhemmin Aspon verkkosivuilla.

Pääomamarkkinapäivän seuraaminen ja esitysmateriaalit

Tilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä Aspon kotisivujen (www.aspo.fi) kautta klo 13 alkaen. Tallenne tapahtumasta on myös katsottavissa kotisivuilla myöhemmin samana päivänä. Tilaisuus on suomenkielinen ja esitysmateriaalit ovat englanninkielisiä.

Tapahtumapäivänä julkaistaan pörssitiedote tilaisuudessa käsiteltävistä aiheista, ja esitysmateriaali julkaistaan Aspon verkkosivuilla.

ASPO OYJ

Rolf Jansson
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Keijo Keränen, rahoitusjohtaja, +358 400 955 821, keijo.keranen@aspo.com

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Alkuperäinen artikkeli