Etusivu » UUSI JÄLLEENMYYJÄPARTNERI KORVAA ROBITIN MYYNTIYHTIÖN KAZAKSTANISSA

UUSI JÄLLEENMYYJÄPARTNERI KORVAA ROBITIN MYYNTIYHTIÖN KAZAKSTANISSA

UUSI JÄLLEENMYYJÄPARTNERI KORVAA ROBITIN MYYNTIYHTIÖN KAZAKSTANISSA

| Source:

Robit Oyj

Robit Oyj

Lempäälä, FINLAND

English
Finnish

ROBIT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 26.8.2021 KLO 14.15
UUSI JÄLLEENMYYJÄPARTNERI KORVAA ROBITIN MYYNTIYHTIÖN KAZAKSTANISSA

Robit Oyj on allekirjoittanut uuden jälleenmyyjäsopimuksen Eurasian Machinery LLP:n kanssa, joka tulee jatkossa palvelemaan Robitin asiakkaita Kazakstanissa.

Robit Oyj ja Eurasian Machinery LLP ovat yhdessä luoneet vahvan perustan yhteistyölle palvellakseen porausteollisuutta Kazakstanissa ja Kirgisiassa. Näin ollen, Robit Oyj lopettaa myyntiyhtiönsä (TOO Robit Kazakhstan) toiminnan Ust-Kamenogorskissa (Öskemen), Kazakstanissa.

Eurasian Machinery LLP on suurin laite- ja välinetoimittaja Kazakstanin ja Keski-Aasian kaivos-, rakennus- sekä öljy- ja kaasualan teollisuudessa. Eurasian Machinery LLP on Hitachi Construction Machineryn (HCM) virallinen jälleenmyyjä Kazakstanissa ja Keski-Aasiassa. Yhtiö toimii myös lukuisten muiden tunnettujen brändien jälleenmyyjänä, joihin lukeutuvat mm. Furukawa, SWEDFAN, BELL ja Powerscreen.

Eurasian Machinery LLP työllistää yli 600 henkilöä sekä tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa teknistä palvelua yhteensä 10 palvelupisteellään, sisältäen huipputeknisen Component Repair Center -keskuksen Karagandassa, Kazakstanissa. Yhtiön henkilöstön korkea asiantuntemus ja pätevyys sekä laaja alueellinen edustajaverkosto tarjoavat yhdessä korkeatasoista teknistä tukea ja palvelua.

Tällä Robit Oyj:n ja Eurasian Machinery LLP:n yhteistyöllä Robit jatkaa edelleen aktiivista myyntityötä Kazakstanissa. Robit näkee tulevaisuuden erittäin positiivisena Kazakstanissa, joka on merkittävä kaivosvaltio ja jonka myötä Robit edelleen vahvistaa kasvustrategiaansa East-alueella.

ROBIT OYJ
Tommi Lehtonen

Lisätietoja:
Tommi Lehtonen, toimitusjohtaja
+358 40 724 9143
tommi.lehtonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen, geotekniikka sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down the Hole ja Geotechnical. Yhtiöllä on 8 maassa myynti- ja palvelupisteet sekä aktiivinen myyntiverkosto yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com.

Alkuperäinen artikkeli