Etusivu » Scanfil suunnittelee Kiinan Suzhoun tehtaansa kaksinkertaistamista

Scanfil suunnittelee Kiinan Suzhoun tehtaansa kaksinkertaistamista

logo.jpg

Scanfil suunnittelee Kiinan Suzhoun tehtaansa kaksinkertaistamista

| Source:

Scanfil Oyj

Scanfil Oyj

Sievi, FINLAND

Finnish
English

Scanfil Oyj Pörssitiedote 27.8.2021 klo 8.00

Scanfil suunnittelee Kiinan Suzhoun tehtaansa kaksinkertaistamista
Scanfil on päättänyt aloittaa Kiinan Suzhoun tehtaan laajennushankkeen suunnittelun. Nykyisen tehtaan mahdollisen laajennusinvestoinnin koko on arvioilta 6 milj. euroa ja rakennustöiden arvioitu aloitus tapahtuisi vuonna 2022.

”Asiakaskysyntä on kasvanut koko vuoden ja meillä on selkeitä merkkejä vahvasta kysynnästä myös tuleville vuosille”, sanoo Scanfilin toimitusjohtaja Petteri Jokitalo. ”Meidän investointimallimme Suzhoussa on joustava. Asiakaskysynnän kasvaessa pystymme kasvattamaan investointeja sekä tuotantoa asteittain. Vuonna 2018 toteutimme Puolassa Sieradzissa vastaavanlaisen investoinnin ja se on ollut menestys.”

Suzhoun tehtaan nykyinen kokonaispinta-ala on noin 17 000 m², josta tuotanto- ja varastotilaa on noin 10 000 m². Mahdollinen laajennusinvestointi nostaa tuotanto- ja varastotilan määrää noin 11 000 m². Suzhoun tehdas tekee elektroniikkaa sekä järjestelmäintegraatioita. Se palvelee laajasti erilaisia globaaleja asiakkuuksia etenkin Advance Consumer Applications – ja Medtech & Life -asiakkuuksia

Suzhou on moderni ns. close-to-customer-market -tehdas, joka on erikoistunut palvelemaan vaativia globaaleja ja paikallisia asiakkaita.
Scanfil Oyj

Lisätiedot:
Petteri Jokitalo
Toimitusjohtaja
puh. 08 4882 111
s-posti: petteri.jokitalo@scanfil.com

Pasi Hiedanpää
Sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja
puh. 050 378 2228
s-posti: pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativista asiakkuuksista. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat 10 tuotantoyksikköä. www.scanfil.com

Liitteet

Scanfil Suzhou aerial image

Scanfil Suzhou aerial image
Ilmakuva Scanfilin Suzhoun tehtaasta. Suunniteltu laajennus tulisi oikeaan alalaitaan ruohokentän ti…

Scanfil Suzhou expansion plan image

Scanfil Suzhou expansion plan image
Scanfil Suzhoun tehtaan laajennussuunnitelma. Oranssi on suunniteltua tulevaa tuotantoaluetta ja vih…

Tags

investointi

tehtaan laajennus

kiina

factory expansion

china

EMSAlkuperäinen artikkeli