Etusivu » Nimitys Boreo-konsernin johtoryhmässä

Nimitys Boreo-konsernin johtoryhmässä

Nimitys Boreo-konsernin johtoryhmässä

| Source:

Boreo Oyj

Boreo Oyj

Espoo, FINLAND

BOREO OYJ Pörssitiedote 17.8.2021 klo 09:30

Nimitys Boreo-konsernin johtoryhmässä

Boreo-konserni vahvistaa organisaatiotaan strategian toteuttamiseksi ja liiketoimintojen kehittämiseksi. Yhtiö on nimittänyt Tomi Sundbergin konsernin operatiivisen tehokkuuden strategiasta vastaavaksi johtajaksi.

Tomi Sundberg (KTM) aloittaa Boreo-konsernin operatiivisen tehokkuuden strategiasta vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä viimeistään 18.10.2021. Sundberg siirtyy Boreolle Storent Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Tämän lisäksi hänellä on vahva kokemus Cramo-konsernin liiketoiminnan ja operatiivisen tehokkuuden kehittämisestä.

”Olen erittäin tyytyväinen Tomin nimityksestä ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan konserniimme. Tomin osaaminen ja kokemus tukevat erinomaisesti tavoitteitamme konsernin operatiivisen tehokkuuden strategian kehittämisessä ja eteenpäin viennissä”, sanoo Boreon toimitusjohtaja Kari Nerg.

Muutoksen jälkeen johtoryhmä 18.10.2021 alkaen koostuu seuraavista henkilöistä:

  • Kari Nerg, konsernin toimitusjohtaja ja Elektroniikka-liiketoiminta-alueen johtaja
  • Aku Rumpunen, konsernin talous- ja rahoitusjohtaja
  • Mari Katara, konsernin henkilöstöjohtaja
  • Janne Silvennoinen, Tekninen Kauppa – liiketoiminta-alueen johtaja
  • Richard Karlsson, Raskas Kalusto – liiketoiminta-alueen johtaja
  • Tomi Sundberg, konsernin operatiivisen tehokkuuden strategiasta vastaava johtaja

Vantaalla, 17. päivänä elokuuta 2021

Boreo Oyj

Kari Nerg
Toimitusjohtaja

Jakelu:
Helsingin pörssi
keskeiset tiedotusvälineet,
www.boreo.com

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Nerg
+358 44 341 8514

Boreo lyhyesti:

Boreo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa, Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Elektroniikka, Tekninen kauppa, ja Raskas kalusto.

Boreon päätavoite on omistaja-arvon luominen pitkällä aikavälillä. Tämän se pyrkii saavuttamaan yritysostovetoisella strategialla, luomalla optimaaliset olosuhteet sen yhtiöille myynnin kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen sekä olemalla paras mahdollinen koti sen yhtiöille ja henkilöstölle.

Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj, euroa ja se työllistää noin 380 henkilöä – Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Boreo – Paikka Kasvaa ja Kukoistaa.

Alkuperäinen artikkeli