Etusivu » Mikko Heikkilä nimitetty Aspon kehitysjohtajaksi

Mikko Heikkilä nimitetty Aspon kehitysjohtajaksi

Mikko Heikkilä nimitetty Aspon kehitysjohtajaksi

| Source:

Aspo Oyj

Aspo Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Aspo Oyj
Pörssitiedote
16.8.2021 klo 12.00

Mikko Heikkilä nimitetty Aspon kehitysjohtajaksi

Monialayhtiö Aspo on nimittänyt kehitysjohtajakseen (Vice President, Corporate Development) DI Mikko Heikkilän (s. 1984) 1.9.2021 alkaen. Heikkilä raportoi Aspo-konsernin toimitusjohtaja Rolf Janssonille ja kuuluu konsernin johtoryhmään.

Heikkilän vastuualueisiin kuuluvat liiketoimintastrategioiden tukeminen ja kehittäminen yhteistyössä Aspon omistamien tytäryhtiöiden kanssa sekä konsernin yritysjärjestelyt.

Heikkilä työskenteli viimeksi sijoituspäällikkönä Onvestilla, jossa hän vastasi sijoituskohteiden kartoituksesta ja kohdeyritysten kehittämisestä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa McKinseyllä, Capacentilla ja Konecranesilla.

”Mikolla on vankkaa kokemusta yhtiöiden strategisesta kehittämisestä ja yritysjärjestelyistä. Hän täydentää Aspon organisaatiota ja johtoryhmää erinomaisesti”, sanoi Aspon toimitusjohtaja Rolf Jansson.

”Odotan innolla, että pääsen mukaan kehittämään Aspon liiketoimintoja kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Laajasta kokemuksestani yritysjärjestelyiden suunnittelusta ja liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä on varmasti hyötyä”, sanoi Mikko Heikkilä.

ASPO OYJ

Rolf Jansson
Toimitusjohtaja

Lisätiedot:

Rolf Jansson, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh +358 400 600 264

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.
JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Alkuperäinen artikkeli