Etusivu » Kutsu Aktian pääomamarkkinapäivään 2021

Kutsu Aktian pääomamarkkinapäivään 2021

new_Aktia_logo_black.png

Kutsu Aktian pääomamarkkinapäivään 2021

| Source:

Aktia Pankki Oyj

Aktia Pankki Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
Swedish
English

Aktia Pankki Oyj
Lehdistötiedote
20.8.2021 klo 10.00

Kutsu Aktian pääomamarkkinapäivään 2021

Aktia kutsuu sijoittajat, analyytikot sekä pankkien ja median edustajat virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään, joka järjestetään keskiviikkona 8.9.2021 kello 9.00 alkaen. Tilaisuus päättyy noin kello 12.00.

Pääomamarkkinapäivän aikana Aktian johto antaa ajankohtaista tietoa yhtiön liiketoiminnasta, strategiasta ja toimintaympäristöstä sekä esittelee yhtiön taloudellista kehitystä. Tilaisuus on englanninkielinen.

Tilaisuudessa esiintyvät:

  • Mikko Ayub, toimitusjohtaja
  • Outi Henriksson, talous- ja rahoitusjohtaja
  • Perttu Purhonen, johtaja, Varainhoito
  • Anssi Huhta, johtaja, Pankkiliiketoiminta
  • Markus Lindqvist, vastuullisuusjohtaja

Pääomamarkkinapäivän esityksiä voi seurata suorana webcast-lähetyksenä tai tallenteena tilaisuuden jälkeen osoitteessa https://aktia.videosync.fi/2021-09-08-cmd/. Kysymyksiä voi esittää kirjallisesti suoran webcast-lähetyksen aikana. Esitysmateriaali on saatavilla tilaisuuden alkaessa Aktian verkkosivuilla osoitteessa www.aktia.com.

Lisätietoja:
Lotta Borgström, sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja, puh. 010 247 6838, lotta.borgstrom (at) aktia.fi

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 900 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 30.6.2021 olivat 15,6 miljardia euroa ja taseen arvo 11,2 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli