Etusivu » AKTIA SUUNNITTELEE OSAKEANTIA HENKILÖSTÖLLE

AKTIA SUUNNITTELEE OSAKEANTIA HENKILÖSTÖLLE

AKTIA SUUNNITTELEE OSAKEANTIA HENKILÖSTÖLLE

| Source:

Aktia Pankki Oyj

Aktia Pankki Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish
Swedish

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
13.8.2021 klo 13.15

AKTIA SUUNNITTELEE OSAKEANTIA HENKILÖSTÖLLE

Aktia Pankki Oyj:n hallitus suunnittelee järjestävänsä henkilöstöannin, jossa tarjotaan henkilöstön merkittäväksi yhtiön uusia osakkeita. Osakkeiden merkintähinta tulisi perustumaan osakkeen keskikurssiin Nasdaq Helsinki Oy:ssä henkilöstöantia edeltävän kuukauden aikana ja siitä laskettavaan 10 prosentin alennukseen. Työntekijällä olisi oikeus merkitä henkilöstöannissa alustavasti 1 000–70 000 osaketta. Annin tavoitteena on tukea henkilöstön pitkäjänteistä omistamista yhtiössä, josta syystä merkittäviin osakkeisiin tultaisiin asettamaan luovutusrajoitus.

”On mielestäni erittäin tärkeää, että henkilöstömme on sitoutunut Aktian arvoihin ja tavoitteisiin. Suunnitellun henkilöstöannin lähtökohtana on osallistaa ja kannustaa henkilöstöä Aktian osakkeenomistajiksi ja näin pitkäjänteiseen työntekoon omistaja-arvon kasvattamiseksi”, toteaa Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub.

Hallitus päättää henkilöstöannin koosta, henkilöstöannissa tarjottavien osakkeiden merkintäoikeudesta, merkintähinnasta, osakkeiden merkintäajasta, merkintöjen maksamisesta, osakkeisiin kohdistuvasta luovutusrajoituksesta ja muista henkilöstöannin yksityiskohtaisista ehdoista syksyllä 2021. Päätös henkilöstöannista tehtäisiin hallitukselle varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.4.2021 annetun valtuutuksen perusteella.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Mikko Ayub, toimitusjohtaja
puh. 010 247 5121

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 900 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2020 olivat 10,4 miljardia euroa ja taseen arvo 10,6 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli