Etusivu » Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön

Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön

logo_new.jpg

Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön

| Source:

Sievi Capital Oyj

Sievi Capital Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
English

Sievi Capital Oyj
Pörssitiedote 2.7.2021 klo 13.45

Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön

Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää tehtävänsä yhtiön toimitusjohtajana. Päivi Marttila jatkaa tehtävässään toistaiseksi hänen seuraajansa aloittamiseen saakka, kuitenkin enintään 31.12.2021 asti. Yhtiön hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin välittömästi.

”Päivi Marttila on tehnyt erinomaista työtä Sievi Capitalin kehittämiseksi aktiiviseksi sijoitusyhtiöksi. Sijoitussalkku on hyvässä kunnossa ja kohdeyhtiöt kehittyvät lupaavasti. Arvostamme Päivin panosta yhtiön puolesta, mutta kunnioitamme hänen päätöstään ja kiitämme häntä tähänastisesta työstä”, sanoo Lennart Simonsen, Sievi Capitalin hallituksen puheenjohtaja.

”Kolme vuotta Sievi Capitalin toimitusjohtajana ovat olleet uuden rakentamisen aikaa ja olen ylpeä yhtiöstä ja sijoitustiimistä. Uskon, että tässä vaiheessa on hyvä hetki jättää toimitusjohtajan tehtävät. Keskityn jatkossa perheeni sijoitusyhtiön toiminnan vetämiseen ja hallitustyöskentelyyn”, toteaa Päivi Marttila, Sievi Capitalin toimitusjohtaja.

SIEVI CAPITAL OYJ
Lennart Simonsen
Hallituksen puheenjohtaja

LISÄTIETOJA:
Hallituksen puheenjohtaja Lennart Simonsen, puh. 0400 439 684
Toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on suomalaisten yrittäjien kumppani. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten arvon rakentamista, tuloksellisuutta ja kasvua sekä vahvistamme samalla koko maan kilpailukykyä. Uskomme, että menestymme parhaiten yhdessä yrittämällä. Sievi Capitalin osake on listattu Helsingin pörssiin.

Tags

Sievi CapitalAlkuperäinen artikkeli