Etusivu » Kutsu Vaisalan pääomamarkkinapäivään 2021

Kutsu Vaisalan pääomamarkkinapäivään 2021

Kutsu Vaisalan pääomamarkkinapäivään 2021

| Source:

Vaisala Oyj

Vaisala Oyj

Vantaa, FINLAND

English
Finnish

Vaisala Oyj
Lehdistötiedote
19.7.2021 klo 15.00

Kutsu Vaisalan pääomamarkkinapäivään 2021

Vaisala kutsuu analyytikot ja sijoittajat virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään tiistaina 21.9.2021 klo 14.00–17.00. Institutionaaliset sijoittajat ja analyytikot voivat osallistua tilaisuuteen myös Vaisalan tuotekehityskeskuksessa, Vanha Nurmijärventie 21, Vantaa, koronatilanteen salliessa. Esitysten jälkeen järjestetään esittelykierros tuotekehityskeskuksessa.

Tilaisuudessa Vaisalan ylin johto kertoo yrityksen strategiasta ja muista ajankohtaisista asioista. Osallistujien on mahdollista esittää kirjallisia kysymyksiä jokaisen esityksen jälkeen webcast-alustan kautta. Kaikki esitykset nauhoitetaan. Tallenteet ja esitysmateriaalit julkaistaan Vaisalan verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen täyttämällä ilmoittautumislomake 31.8.2021 mennessä. Yksityiskohtainen aikataulu lähetetään ilmoittautuneille viikkoa ennen tilaisuutta. Tietoa tilaisuudesta löytyy myös yhtiön verkkosivuilta osoitteessa vaisala.fi/sijoittajat.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätietoja

Paula Liimatta, Business Controller ja Head of Investor Relations
paula.liimatta@vaisala.com
Puh. 040 580 3521

Jakelu

Keskeiset tiedotusvälineet
vaisala.com

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. Yli 85-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on yli 1 900 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiön A-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki arvopaperipörssissä. vaisala.fi twitter.com/VaisalaSuomi

Alkuperäinen artikkeli