Etusivu » Kutsu Scanfilin vuoden 2021 pääomamarkkinapäivään

Kutsu Scanfilin vuoden 2021 pääomamarkkinapäivään

Kutsu Scanfilin vuoden 2021 pääomamarkkinapäivään

| Source:

Scanfil Oyj

Scanfil Oyj

Sievi, FINLAND

English
Finnish

Scanfil Oyj Lehdistötiedote 28.7.2021 klo 10:00

Kutsu Scanfilin vuoden 2021 pääomamarkkinapäivään

Scanfil kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median yhtiön historian ensimmäiseen pääomamarkkinapäivään tiistaina 14.9.2021 klo 10-13. Tilaisuus järjestetään ns. hybriditapahtumana samanaikaisesti verkossa ja paikan päällä. Fyysisenä tapahtumapaikkana on Sanomatalo Helsingissä.

Koronaviruksen vuoksi tilaisuuden järjestämistä rajoittaa vallitsevat määräykset ja suositukset. Rajoitusten vuoksi fyysinen tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu institutionaalisille sijoittajille ja analyytikoille.

Tilaisuudessa Scanfilin johto esittelee yhtiön strategiaa ja muita ajankohtaisia asioita. Jokaisen esityksen jälkeen on mahdollista kysyä kysymyksiä joko chat-palvelun kautta tai paikan päällä osallistujien myös suullisesti.

Tilaisuus tallennetaan. Tallenne ja esitysmateriaalit tulevat saataville Scanfilin nettisivuille tilaisuuden jälkeen. Tilaisuus pidetään englanninkielellä.

Osallistujia pyydetään rekisteröitymään viimeistään 7.9.2021. Yksityiskohtainen ohjelma julkistetaan lähempänä tapahtumaa Scanfilin nettisivuilla: http://www.scanfil.com/cmd-fi.

Rekisteröidy täällä.

Lisätietoja:

Pasi Hiedanpää
Johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä
puh. 050 378 2228
pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Scanfil lyhyesti

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.
Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat moduuleita tai integroituja tuotteita muun muassa itsepalveluratkaisuihin, automaatiojärjestelmiin, langattomiin viestintämoduleeihin, ilmanvaihdon ohjausjärjestelmiin, keräys- ja lajitteluratkaisuihin, analysaattoreihin ja säähavainnointiin liittyviin laitteisiin. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, turvallisuus, energia-, cleantech-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu kymmenen tehdasta Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Lue lisää: www.scanfil.com

Tags

capital markets day

investor event

pääomamarkkinapäivä

sijoittaminen

osakeAlkuperäinen artikkeli