Etusivu » Huhtamäki julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksensa 22.7.2021

Huhtamäki julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksensa 22.7.2021

Huhtamäki julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksensa 22.7.2021

| Source:

Huhtamäki Oyj

Huhtamäki Oyj

Espoo, FINLAND

English
Finnish

HUHTAMÄKI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 1.7.2021 KLO 11.00

Huhtamäki julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksensa 22.7.2021

Huhtamäki Oyj julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksensa torstaina 22.7.2021 noin kello 8.30 (CET +1). Puolivuosikatsaus ja muu esitysmateriaali ovat julkaisemisen jälkeen saatavilla osoitteessa www.huhtamaki.fi/sijoittajat.

Huhtamäki järjestää yhdistetyn webcastin ja puhelinkonferenssin samana päivänä kello 9.30. Tilaisuudessa Huhtamäen toimitusjohtaja Charles Héaulmé ja talousjohtaja Thomas Geust esittelevät tuloksen, ja tulosesityksen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Linkki lähetykseen julkaistaan Huhtamäen internet-sivuilla osoitteessa www.huhtamaki.com/sijoittajat. Tallenne julkaistaan pian tilaisuuden päätyttyä samassa osoitteessa.

Lisätietoja:

Iina Mailas, päällikkö, sijoittajasuhteet ja talousviestintä, puh. 010 686 7071

HUHTAMÄKI OYJ
Konserniviestintä

Tietoja Huhtamäestä
Huhtamäki on maailmanlaajuisesti johtava vastuullisten pakkausratkaisujen toimittaja, joka mahdollistaa hyvinvointia ja sujuvaa arkea kuluttajille ympäri maailmaa. Innovatiiviset tuotteemme suojaavat noutoruokaa ja elintarvikkeita, varmistaen niiden hygieenisyyden ja turvallisuuden, sekä ehkäisevät ruokahävikkiä. Toimimme kaikessa kestävää kehitystä edistäen. Olemme sitoutuneet saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon ja suunnittelemaan kaikki tuotteemme kierrätettäviksi, kompostoitaviksi tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2030 mennessä.

Olemme mukana UN Global Compact -yritysvastuualoitteessa ja vuonna 2020 MSCI ESG Ratings antoi meille A-luokituksen asteikolla AAA ─ CCC. Tehdäksemme osamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi olemme sitoutuneet asettamaan Science Based Targets ‑aloitteen hyväksymät tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet. EcoVadis on myöntänyt Huhtamäelle hopeatason tunnustuksen vastuullisuustyöstämme.

Meillä on sadan vuoden historia ja vahva pohjoismainen perintö, ja toimimme 36 maassa ja 81 tuotantolaitoksessa ympäri maailmaa. Arvomme Välitä, Uskalla, Tee valmiiksi ohjaavat toimintaamme ja auttavat 18 100 työntekijäämme saamaan aikaan muutosta siellä missä sitä tarvitaan. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 3,3 miljardia euroa. Huhtamäki-konsernin pääkonttori on Espoossa, ja emoyhtiö Huhtamäki Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja siitä, kuinka kannamme vastuuta ruoan, ihmisten ja maapallon suojelemisesta löydät osoitteesta www.huhtamaki.com.

Alkuperäinen artikkeli