Etusivu » Gofore Oyj: Goforen vuoden 2021 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2021 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2021 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys

| Source:

Gofore Oyj

Gofore Oyj

Tampere, FINLAND

English
Finnish

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 30.7.2021 KLO 11.35
Goforen vuoden 2021 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys

Gofore Oyj julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksensa tammi-kesäkuulta perjantaina 13.8.2021 noin klo 9.00. Julkaisun jälkeen katsaus on myös saatavilla osoitteessa https://gofore.com/sijoita/tiedotteet-ja-raportit/.
Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund ja talousjohtaja Teppo Talvinko esittelevät tuloksen suorassa verkkotilaisuudessa 13.8.2021 klo 13.00 alkaen. Lähetys pidetään englannin kielellä ja sitä voi seurata osoitteessa https://gofore.videosync.fi/2021-h1-results. Tulosesityksen aikana on mahdollista lähettää kysymyksiä verkkolähetysalustan chat-toiminnon kautta tilaisuuden kysymys- ja vastausosioon.

Esitykset ja verkkolähetyksen tallenne ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen Goforen sijoittajasivuilta.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 800 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Alkuperäinen artikkeli