Etusivu » Siili Solutions Oyj: Muutoksia johtoryhmässä

Siili Solutions Oyj: Muutoksia johtoryhmässä

Siili Solutions Oyj: Muutoksia johtoryhmässä

| Source:

Siili Solutions Oyj

Siili Solutions Oyj

Helsinki, FINLAND

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 29.6.2021 kello 10.00

Siilin Digital Experiencen (DX) johtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa 15.7.2021 alkaen MBA Kenneth Lindfors.

Lindforsilla on pitkä kansainvälinen ura palvelumuotoilun, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen ja
markkinoinnin saralta. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Futurice UK:n kaupallisena johtajana,
toimitusjohtajana vastaten Fjord/Accenturen Lähi-Idän, Afrikan, Venäjän ja Turkin toiminnoista
sekä Publicis Groupen Suomen maajohtajana.

”Toivotamme Kennethin tervetulleeksi Siiliin. Kenneth on juuri oikea henkilö vauhdittamaan Siilin strategiaa seuraavassa vaiheessa digitaaliseen kokemukseen ja kansainvälistymiseen liittyen”, Siilin toimitusjohtaja Marko Somerma kommentoi.

Siilejä oli kuluvan vuoden maaliskuun lopussa yli 800, joista noin 300 työskenteli Digital Experiencen eli konsultoinnin, designin ja digitaalisten alustojen parissa.

”Olen innoissani aloittaessani Siilillä. Näen, että yrityksen osaaminen ja Siilin strategia mahdollistavat kasvun sekä entistä innovatiivisemmat avaukset. Uskomme, että pystymme yhdessä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin”, Lindfors sanoo.

Andreas Strandman jättää tehtävänsä johtoryhmän jäsenenä 15.7.2021 alkaen. Strandman on ollut kahdessa roolissa siirtymäkauden ajan johtaen sekä Digital Experiencea että Teollisuus-liiketoimintaa. Strandman keskittyy jatkossa Teollisuus-liiketoiminnan kasvattamiseen, kaupalliseen kehittämiseen sekä vastaa Siilin sijoittajasuhteista.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marko Somerma
Puhelin: 050 518 1496, sähköposti: marko.somerma(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Liite

Kuva Kenneth Lindfors

Kuva Kenneth Lindfors
Kuva Kenneth LindforsAlkuperäinen artikkeli