Etusivu » Savosolar on luovuttanut aurinkolämpölaitoksen Issoudunissa, Ranskassa

Savosolar on luovuttanut aurinkolämpölaitoksen Issoudunissa, Ranskassa

Savosolar on luovuttanut aurinkolämpölaitoksen Issoudunissa, Ranskassa

| Source:

Savosolar Oyj

Savosolar Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 3.6.2021 klo 8.15 (CEST)

Savosolar on luovuttanut aurinkolämpölaitoksen Issoudunissa, Ranskassa

Savosolar on luovuttanut Ranskan tähän mennessä suurimman aurinkolämpölaitoksen, jonka keräinkentän koko on 14 252 m², Kyotherm Solarille, joka omistaa laitoksen ja myy lämpöä Malteries Franco-Suisses:lle (MFS). Alun perin elokuussa 2019 julkaistu projekti on viivästynyt Covid-19-pandemian vuoksi; se on ollut toiminnassa tammikuusta 2021 lähtien, ja nyt järjestelmä on saatu luovutettua.

Aurinkolämpölaitos, jonka teho on 10 MW, tuottaa lämpöä maltaiden kuivautusprosessiin MFS: n tehtaalla ja vähentää kaasun käyttöä, mikä säästää noin 2 100 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodessa ilman asiakkaan energiakustannusten nousua.

Jari Varjotie, Savosolarin toimitusjohtaja: ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Kyotherm Solar valitsi Savosolarin toimittamaan aurinkolämpölaitoksensa. MFS Issoudun -mallastehdas tuottaa 160 000 tonnia maltaita vuodessa, ja tämä Kyotherm Solarin tehdas tukee MFS:aa heidän kunnianhimoisten puhtaan energian tavoitteidensa saavuttamisessa.”

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 3.6.2021 klo 8.15 (CEST) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Alkuperäinen artikkeli