Etusivu » Privanet Group Oyj:n hallitus päätti Privanet Securities Oy:n osakkeina toteutettavasta varojenjaosta

Privanet Group Oyj:n hallitus päätti Privanet Securities Oy:n osakkeina toteutettavasta varojenjaosta

Privanet Group OyjPrivanet Group Oyj:n hallitus päätti Privanet Securities Oy:n osakkeina toteutettavasta varojenjaosta

9.6.2021 18:00:01 EEST | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
09.06.2021 kello 18.00

Privanet Group Oyj:n hallitus päätti Privanet Securities Oy:n osakkeina toteutettavasta varojenjaosta

Privanet Group Oyj:n hallitus on päättänyt jakaa varoja yhtiön sijoitetun vapaan pääoman rahastosta yhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa 24.5.2021 annetun valtuutuksen perusteella. Varojenjako toteutetaan jakamalla yhtiön osakkeenomistajille 20 054 317 Privanet Group Oyj:n omistamaa Privanet Securities Oy:n osaketta, mikä vastaa Privanet Securities Oy:n osakekantaa.

Varojenjaon täsmäytyspäivä on 11.6.2021, jolloin Privanet Group Oyj:n osakasluetteloon merkitty osakkeenomistaja saa varojenjaossa yhden Privanet Securities Oy:n osakkeen kutakin omistamaansa Privanet Group Oyj:n osaketta kohden. Euroclear Finland Oy:n ilmoittaman aikataulun mukaisesti jaettavat osakkeet merkitään uusien osakkeenomistajien arvo-osuustileille 14.6.2021.

Privanet Group Oyj:n tarkoituksena on maksaa varojenjaosta aiheutuva 1,6 % varainsiirtovero osakkeenomistajien puolesta. Yhtiön hallitus arvioi, että jaettavien Privanet Securities Oy:n osakkeiden käypä arvo on yhteensä 884 918,09 euroa, mikä vastaa 0,044 euron osakekohtaista arvoa. Arvo perustuu osakkeiden matemaattiseen arvoon vuoden 2020 tilinpäätöksessä, minkä hallitus katsoo olevan luotettavin osoitus osakkeiden käyvästä arvosta

Konsernirakenteen purkautumisen myötä Privanet Group Oyj:n johtoryhmässä tapahtuu muutoksia, kun Privanet Securities Oy:n toimitusjohtaja Kenneth Koivula ja uusiin työtehtäviin konsernin ulkopuolelle siirtyvä Head of Compliance Minna Kuusio eivät jatka yhtiön johtoryhmässä. Johtoryhmässä jatkavat toistaiseksi Privanet Group Oyj:n toimitusjohtaja Riku Lindström ja operatiivinen johtaja Marko Peltonen. Johtoryhmää täydennetään Skarta Group Oy:n osakekannan hankintaa koskevan yritysjärjestelyn edetessä. Privanet Group Oyj:n sijoittajasivusto on jatkossa saatavilla osoitteessa www.privanetgroup.fi, kun taas Privanet Securities Oy:n sijoituspalveluliiketoimintaa koskeva verkkosivusto sijaitsee osoitteessa www.privanet.fi.

Yhteyshenkilöt

Kim Wiio

Hallituksen puheenjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)44 567 8964

kim.wiio@privanet.fi

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanetgroup.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote