Etusivu » Privanet Group Oyj: Ennakkotietoja Privanet Securities Oy:n osakkeina maksettavasta varojenjaosta

Privanet Group Oyj: Ennakkotietoja Privanet Securities Oy:n osakkeina maksettavasta varojenjaosta

Privanet Group OyjPrivanet Group Oyj: Ennakkotietoja Privanet Securities Oy:n osakkeina maksettavasta varojenjaosta

4.6.2021 14:30:00 EEST | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
04.06.2021 kello 14.30

Privanet Group Oyj: Ennakkotietoja Privanet Securities Oy:n osakkeina maksettavasta varojenjaosta

Privanet Group Oyj:n 24.5.2021 pidetty varsinainen yhtiökokous päätti valtuuttaa yhtiön hallituksen päättämään Privanet Securities Oy:n osakkeina maksettavasta varojenjaosta hallituksen ehdotuksen mukaisesti. Privanet Group Oyj on julkaissut hallituksen ehdotuksen siihen tehtyine täsmennyksineen yhtiötiedotteella 17.5.2021.

Varojenjakopäätöksen ehdoksi on asetettu, että varojenjaon toteuttamisedellytykset saadaan varmistettua Euroclear Finland Oy:ltä, jonka ylläpitämään arvo-osuusjärjestelmään Privanet Securities Oy:n on tarkoitus liittyä. Privanet Group Oyj on selvittänyt varojenjakoa sekä Privanet Securities Oy:n arvo-osuusjärjestelmään liittymistä koskevaa aikataulua Euroclear Finland Oy:n kanssa, ja alustavasta aikataulusta on päätetty seuraavasti:

  • hallitus tekisi varojenjakopäätöksen keskiviikkona 9.6.2021
  • varojenjaon täsmäytyspäivä olisi perjantaina 11.6.2021
  • jaettavat osakkeet kirjautuisivat osakkeenomistajien arvo-osuustileille arviolta maanantaina 14.6.2021

Privanet Group Oyj:n hallituksen tarkoituksena on tehdä yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta tapahtuvaa varojenjakoa koskeva päätös edellä mainitun aikataulun mukaisesti 9.6.2021. Jakopäätöksen on tarkoitus kattaa koko Privanet Securities Oy:n osakekanta, jolloin Privanet Group Oyj:n osakasluetteloon varojenjaon täsmäytyspäivänä merkitty osakkeenomistaja saisi yhden Privanet Securities Oy:n osakkeen kutakin omistamaansa Privanet Group Oyj:n osaketta kohden.

Yhteyshenkilöt

Kim Wiio

Hallituksen puheenjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)44 567 8964

kim.wiio@privanet.fi

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote