Etusivu » Oma Säästöpankki Oyj laskee liikkeeseen 150 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan korotuksen (tap issue)

Oma Säästöpankki Oyj laskee liikkeeseen 150 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan korotuksen (tap issue)

Logo_lokakuu_2017.png

Oma Säästöpankki Oyj laskee liikkeeseen 150 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan korotuksen (tap issue)

| Source:

Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki Oyj

Seinäjoki, FINLAND

Finnish
English

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 8.6.2021 klo 16.20, MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT TIEDOT

Oma Säästöpankki Oyj laskee liikkeeseen 150 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan korotuksen (tap issue)

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI ISO-BRITANNIASSA, YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Oma Säästöpankki Oyj (”OmaSp” tai ”Yhtiö”) laskee liikkeeseen 150 miljoonan euron katetun joukkovelkakirjalainan (”covered bond”) korotuksen (tap issue). Joukkovelkakirjalaina lasketaan liikkeeseen samoin ehdoin kuin OmaSp:n 18.11.2020 liikkeeseen laskema ja 25.11.2027 erääntyvä joukkovelkakirjalaina. Nyt liikkeeseen laskettava laina yhdistetään 18.11.2020 lainan kanssa, jonka jälkeen ne muodostavat yhden yhtenäisen joukkovelkakirjalainan. Lainalle maksetaan vuosittaista korkoa 0,01 %.

Lainan liikkeeseenlasku tapahtuu OmaSp:n 3 000 000 000 euron joukkovelkakirjalainaohjelman alla. Finanssivalvonta on hyväksynyt Oma Säästöpankin joukkovelkakirjalainaohjelmaa koskevan esitteen päivityksen 28.5.2021 ja täydennyksen 4.6.2021. Päivityksessä lainaohjelman koko nostettiin kolmeen miljardiin euroon. Esite ja sen täydennykset ovat saatavissa englanninkielisenä yhtiön internetsivuilta osoitteesta https://www.omasp.fi/sijoittajat. Nyt liikkeeseen laskettavan lainan korotusta koskevat lopulliset ehdot ovat saatavissa englanninkielisenä yhtiön internetsivuilta arviolta 11.6.2021.

OmaSp tulee hakemaan joukkovelkakirjalainan ottamista julkisen kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Liikkeeseenlaskun pääjärjestäjinä toimivat Danske Bank A/S ja Landesbank Baden-Württemberg. Asianajotoimisto Borenius Attorneys Ltd toimii oikeudellisena neuvonantajana.

Oma Säästöpankki Oyj

Lisätiedot:
Pasi Sydänlammi, toimitusjohtaja puh. +358 45 6575506
Tony Tötterström, treasurer puh. +358 50 5306623

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.omasp.fi

OmaSp lyhyesti
OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.

Alkuperäinen artikkeli