Etusivu » Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa sekä suunnatulla osakeannilla

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa sekä suunnatulla osakeannilla

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa sekä suunnatulla osakeannilla

| Source:

Nexstim Oyj

Nexstim Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish
Swedish

Yhtiötiedote, Helsinki, 14.6.2021, 15.30 (EEST)

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa sekä suunnatulla osakeannilla

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai Yhtiö) ilmoittaa että Yhtiön yhtiökokouksen 11.5.2021 antamien valtuuksien ja yhtiökokouksen 26.3.2016 hyväksymän rajoitettujen osakeyksiköiden palkkio-ohjelman perusteella Yhtiön hallitus on tänään päättänyt antaa yhteensä 46 057 uutta osaketta maksutta hallituksen jäsenille. Leena Niemistö saa 12 960 osaketta, Martin Forss saa 8 316 osaketta, Rohan Hoare saa 13 260 osaketta ja Tomas Holmberg saa 11 521 osaketta yhtiökokouksen 30.4.2020 määrittämän bruttopalkkion perusteella ansaintakaudella 2020–2021.

Uudet osakkeet listataan arviolta 18.6.2021. Osakeannin jälkeen Yhtiön rekisteröityjen osakkeiden kokonaismäärä on 6 686 673.

NEXSTIM OYJ

Hallitus

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Leena Niemistö, Hallituksen puheenjohtaja
+358 9 2727 170
leena.niemisto@nexstim.com

Erik Penser Bank AB (Hyväksytty Neuvonantaja)
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Attachments


6.3.5.1_COMPANY ANNOUNCEMENT_RSU_14062021_FINNISH_FINAL

6.3.5.1_COMPANY ANNOUNCEMENT_RSU_14062021_FINNISH_FINAL…Alkuperäinen artikkeli