Etusivu » Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla

Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla

logo_new.jpg

Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla

| Source:

Sievi Capital Oyj

Sievi Capital Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
English

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 22.6.2021 klo 13.00

Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla

Sievi Capitalin kohdeyhtiö Logistikas Oy (”Logistikas”) on tänään allekirjoittanut sopimuksen kahden vaasalaisen yhtiön Piccolo Packing Oy:n ja Piccolo Solutions Oy:n ostamisesta. Yrityskaupan myötä Logistikas laajenee Vaasan talousalueelle ja vahvistaa näin maantieteellistä läsnäoloaan sekä kykyään palvella uusia ja nykyisiä asiakkaita entistä paremmin.

Piccolo Solutions ja Piccolo Packing tarjoavat sisälogistiikkaan, paikallisvarastointiin ja pakkaamiseen liittyviä palveluita pääasiallisesti Vaasan talousalueella. Yhtiöt työllistävät noin 60 työntekijää ja niiden asiakaskunta koostuu pitkäaikaisista teknologiateollisuuden asiakkuuksista, joilla on merkittäviä tavaravirtoja myös Rauman sataman kautta. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2020 noin 7,5 miljoonaa euroa ja käyttökate noin 0,9 miljoonaa euroa.

”Yritysosto on tärkeä askel strategiassamme. Piccolo Packing ja Piccolo Solutions parantavat Logistikaksen kykyä palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja laajemmalla maantieteellisellä alueella. Nyt meillä on hieno mahdollisuus kehittää yhteistyötämme asiakkaiden kanssa Vaasan talousalueella, joka kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Suuremman kokonaisuuden myötä voimme investoida enemmän ja tarjota kokonaisvaltaisia logistiikan palveluita entistä useammalle asiakkaalle”, sanoo Logistikaksen toimitusjohtaja Toni Brigatti.

”On hienoa päästä mukaan osaksi Logistikaksen kasvutarinaa ja yhdessä voimme luoda entistä paremman kokonaisuuden asiakkaillemme. Laajemmat resurssit mahdollistavat vaadittavat investoinnit järjestelmiin sekä osaamiseen, mutta samalla pystymme säilyttämään paikallisuuden ja ketteryyden, joka on erittäin tärkeä meidän asiakkaillemme”, toteaa Piccolo Groupin toimitusjohtaja Petri Kuivamäki.

Yrityskaupan odotetaan toteutuvan heinäkuun 2021 aikana. Logistikas rahoittaa yrityskaupan lainarahoituksella ja kassavaroin. Osana järjestelyä Logistikas suuntaa osakeannin yrityskaupassa myyjänä toimineelle Piccolo Group Oy:lle, jonka johdosta Sievi Capitalin omistusosuus Logistikaksesta laskee järjestelyn toteutumisen jälkeen 65,9 %:iin.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on suomalaisten yrittäjien kumppani. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten arvon rakentamista, tuloksellisuutta ja kasvua sekä vahvistamme samalla koko maan kilpailukykyä. Uskomme, että menestymme parhaiten yhdessä yrittämällä. Sievi Capitalin osake on listattu Helsingin pörssiin.

Alkuperäinen artikkeli